自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

仔發燒37.5,食藥都唔退,今日買左票去dream world,明天回港了,你地照去定係酒店休息?

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆:係bangkok又病左

個人是否精神?如果只是癸燒,但精神又有藥食,我會照去!但如果已經好攰,又想瞓,又唔想食嘢,我就一定唔去,留酒店休息

子爵府

發燒上得機嗎?

侯爵府

本身精唔精神有冇胃口?我囡試過發呢d低燒時,玩得瞓得食得仲精神過平時

子爵府

引用:本身精唔精神有冇胃口?我囡試過發呢d低燒時

原帖由 pochario 於 14-07-17 發表
本身精唔精神有冇胃口?我囡試過發呢d低燒時,玩得瞓得食得仲精神過平時

...
都精神。但outside熱辣辣,我怕會仲高燒。照去無問題?

上校車  休息下啦, 食退燒藥, 俾佢訓下, 燒得利害既就搵溫水沖涼降溫  發表於 14-7-17 09:43

子爵府

引用:本身精唔精神有冇胃口?我囡試過發呢d低燒時

原帖由 pochario 於 14-07-17 發表

...
胃口麻麻地

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

乜事燒先??

如果係感冒果d就緊係要休息啦
如果唔知做乜而佢又精神既,照去玩,但預左佢有機會午睡

37.5都未燒

侯爵府

引用:仔發燒37.5,食藥都唔退,今日買左票去drea

原帖由 scyu88 於 14-07-17 發表
仔發燒37.5,食藥都唔退,今日買左票去dream world,明天回港了,你地照去定係酒店休息?

...
可能熱過頭,我会係酒店附近玩,唔去太遠

子爵府

...
佢病去到都冇心機玩,如果係我會stay酒店算

民房

睛靈勳章

Take some rest at hotel

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

Wa,37.5哦,冇去啦

翡翠宮

減齡達人勳章

幾歲仔? 大嘅,就問佢自己想唔想去囉

子爵府

引用:乜事燒先??如果係感冒果d就緊係要休息啦

原帖由 sasa0208 於 14-07-17 發表
乜事燒先??

如果係感冒果d就緊係要休息啦
琴早酒店冷親

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

scyu88 發表於 14-7-17 09:21
琴早酒店冷親
咁即係一定玩唔到啦

你諗下囉,有程車可以休息既

有d小朋友好快又精神返晒,真係人人都唔同

dream world係咪比晒錢喇

子爵府

引用:幾歲仔?+大嘅,就問佢自己想唔想去囉

原帖由 florapang0426 於 14-07-17 發表
幾歲仔? 大嘅,就問佢自己想唔想去囉
7歲。佢都好想去

珍珠宮

好媽媽勳章

...
去睇醫生

子爵府

引用:Quote:scyu88+發表於+14-7-17+09:21+琴早酒

原帖由 sasa0208 於 14-07-17 發表
咁即係一定玩唔到啦

你諗下囉,有程車可以休息既
係h2t訂左tour

子爵府

引用:Quote:原帖由+scyu88+於+14-07-17+發表仔發

原帖由 PCMW 於 14-07-17 發表
去睇醫生
食左平安藥。仲有4粒,我驚唔夠食,唔知泰國有無得配藥

象牙宮

scyu88 發表於 14-7-17 09:25
7歲。佢都好想去
退到少少就去啦

退唔到就辛苦左佢喇,一陣返黎燒緊仲衰

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

睇下佢辛唔辛苦!
發燒可能出身汗都係辦法。

首頁

尾頁

跳至