夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

與初戀情人結婚

我同老公都是對方的初戀. 拍拖2年後結婚, 到現在已經踏入第8年婚姻生活. 有時想起都好甜.......

男爵府

Re: 與初戀情人結婚

Too Good Luck and Happy!!!

大宅

好少聽到會同番個初戀情人結婚,而你地仲係對方既初戀添~~~~~~祝你地白頭到老....甜甜蜜蜜...開開心心!!!!!!!!!

別墅

Me Too wor, my husband is my first and final lover ( excluding my honey ---> a baby boy )

大宅

好媽媽勳章

me too. 我同老公都是對方的初戀. 拍拖11年後結婚, 到現在已經踏入第10年婚姻生活. total 21 years la.

大宅

我係我老公第一個女人, 而他就是我第一個男人, 大家都係初戀, 拍拖11年, 結婚2.5年, 至今都仲好有拍拖feel ^_^....

男爵府

我老公是我的初戀情人,但我不是我老公的初戀情人,所以我時時笑他是二手貨.

複式洋房

我老公係我初戀情人﹐而我都係佢第1個女人﹐我個女就係佢第2個女人啦﹗同佢拍拖5年結婚6年﹐一轉眼就11年﹐時間真係過得好快﹐有無諗過如果當初無同佢拍拖﹐而家個老公/男朋友係點既呢﹖

我自己都會覺得好彩遇倒佢﹐如果唔係佢改變左我﹐可能我都仲係成日唔開心唔多朋友果野﹐ANYWAY都幾PROUD OF 佢﹐雖然佢賺錢唔多但係佢顧家同好錫我同個女。

男爵府

畀面勳章

I have once very happy with my first girl friend, but our connection with stopped all my letters sent to her home were received by her mom and not let she knew any. After a few years later, I followed my parents moved to new home in different district, she told this fact to my mom during they met in the shopping market. It was too late, because this was the time after my marriage with my present wife. My 1st girl friend's fortune was completely distroyed by her mother. (I don't think she has gotten a good fortune in her marriage).
Although my wife is not my 1st lover, but I really treat her very nice after we married. We have loved and lived fortunately in our marriage for 36 years already.
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

男爵府

畀面勳章

It was not my fault to leave my initial girl friend. It was interrupted by her mother's nonsense to keep my letters out of her, and not to reach her hand, and lost connection after my movement to different district a little far away. I thought I would marry her if there was not of her mother's interruption. I felt quite sorry for this too after my marriage.
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

別墅

sfiawong,

Your's a sad story. But I guess the important thing is you are living a very happy life.

別墅

同我一樣, 我老公是我的初戀情人,但我不是我老公的初戀情人,所以我時時笑他是二手貨....

拍拖11年, 結婚2年半.... 現在有第三者介入----- 囡囡

複式洋房

我係我老公嘅初戀情人, 佢好老土架. 話希望第一次拍拖就結婚, 或者佢見到佢父母離離合合啩? 但我老公已經係我第6個男朋友.

男爵府

我老公係我嘅初戀情人,但我就唔知係佢第幾個女朋友??聽佢同埋佢家人話,都有幾個.我無問過佢.

複式洋房

我同my wife 都是初戀. 拍拖4年後結婚, 到現在已經踏入第4年婚姻生活, and have a 14 month baby boy.

伯爵府

我同老公都係初戀後同居再結婚,現在一起已有七年了,他仍然好錫我。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

大宅

我老公係我嘅1st lover,
但我知佢之前有2~3幾個女朋友,
我對他的過去情史知得一清二楚,
我有時會笑他,但從沒介意,
只希望大家是對方的last lover,直到永遠.
:-P

別墅

我老公的初戀情人係我,
而佢係我第二位男朋友。
我地拍左拖6年,結左婚3年,今年年頭有左bb現在15week.
我老公好Happy呀!

大宅

我同我老公都係大家既初戀情人呀, 大家係讀中學時識架, 一齊讀書一齊拍拖, 拍左兩三年, 跟住同居左兩三年, 然後結婚生左個囡囡, 囡囡依家已經三個月大啦, 我地會計劃係呢三年耐再生第二個, 等我依家個囡囡冇咁悶呀, 趁後生快o的生呀麻, 唔通老先黎生咩!!

男爵府

2019新春慶豚圓 2011至尊種植勳章

我同我老公都係對方的初戀情人, 拍拖2年就結婚, 今年4週年, 而我地第一個bb將會o係5月中出世.
雖然我o地就快做爸爸媽媽, 但我o地仲會成日講d好幼稚(又好sweet)的說話

首頁

尾頁

跳至
熱門主題