美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

美容院套票快用完,考慮緊再買套票定買部家用版美容及body機?!

大宅

回覆:美容院套票快用完,考慮緊再買套票定

男爵府

兩樣唔好架喎!我有部tripolla 同有出去做facial... 或者你可以考慮做啲平平哋嘅保汨!一個月一次咁

禁止訪問

大宅

引用:兩樣唔好架喎!我有部tripolla+同有出去做f

原帖由 orange_yyk 於 14-07-22 發表
兩樣唔好架喎!我有部tripolla 同有出去做facial... 或者你可以考慮做啲平平哋嘅保汨!一個月一次咁

...
就係怕比左錢又白比!睇過大型電器舖既美容機、部部都好似好吸引!

大宅

引用:回覆+hummingbirdy+的帖子keep住3-4星期去

原帖由 racyyim 於 14-07-23 發表
回覆 hummingbirdy 的帖子

keep住3-4星期去美容院一次,跟住自己每星期敷兩次保濕mask已好靚 ...
自家減肥機吾知有冇效!關芝芝代言果款

大宅

以前覺得家用美容機如RF機係無乜效因為電力少有限、但呢度有不少用家話有效、而家又平左、日日做仲做得多過去美容院、不過都係覺得電量細日日碌可能都係吾覺有效、所以得個睇買吾落手。美容院個plan都貴,咁keep住去做係有用、吾瘦左都firm左吾會鬆、可能始終大機。但都吾續plan住喇太貴!

首頁

尾頁

跳至