自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BK Milk勳章

岩岩睇香港早晨新聞報導
係元朗朗屏村
好心D人唔好咁衰格
唔想要BB一知道有就去落左
唔好生左出黎就掟落街
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

男爵府

嘩!點解d人咁狠心架,生左出黎唔想要都可以俾政府,點解要掟個bb落街呀!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我睇左新聞 .....又係遺棄bb

禁止訪問

大宅

離晒譜,bb咁可愛, 都唔明點掟得落手架....

子爵府

BK Milk勳章

仲要係NEW BORN
連臍帶都未甩
睇到好心痛
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

警方證實朗屏村嬰屍為初生男嬰扣查一少女
【08:21】2007年12月11日

【on.cc專訊】 警方扣留一名少女,疑與元朗朗屏村嬰屍案有關,她被送往屯門醫院檢驗。另外,警方經初步檢驗,相信死者為初生男嬰,屍體將送往殮房交由法醫進一步驗屍確定死因。

元朗朗屏村發現嬰兒屍體
【04:43】2007年12月11日
【on.cc專訊】 凌晨4時許,一名途人行經朗屏村燕屏樓對開貨車停泊位,發現一個人形物體躺地,。遂趨近查看,赫見是名嬰兒,於是報警。警方與救護員到場調查,證實嬰兒已沒有生命跡象,且身體多處骨折受傷,懷疑遭人從高處擲下墮地致命。警方即時將現場封鎖,調派大批警員到場搜查證物。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔想要 BB 就做足安全措施啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

真係好折墮,幾多人冇幾恨有呀,你唔要都唔好整死佢,佢生存到就自然有佢既路.

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

而家啲女仔so bad!

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

嘩~ 佢當個bb係死物呀????

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

男爵府

bb有生命, 佢家人都唔知佢有左
媽咪有冇留意個女, 有冇用m巾, 如果又沒有買, 垃圾又沒有包裝,又沒有用, 就要留心!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唉.....我記得細個時d電影好鍾意用呢個情節架,亦都真係有唔少女仔真係咁做,嗰時都覺得好慘,依家做咗人阿媽直情好心痛,第時要點樣管教自己囡囡好呢?我唔想自己囡囡會做出d咁嘅事啊!:-( :-( :-( :-( :-( :-(
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珍珠宮

無知少女, 咩前唔該諗清楚.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 galiegalie 於 11/12/07 09:56 發表
嘩~ 佢當個bb係死物呀????

唔出奇ka,而家有好多有左咪有左,生完咪掉,佢地唔當係生命.

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

d人...唔想要.就算啦....
仲要掟落街.......
無人性架...

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章

其實送去保良局, 都唔好咁折墜, 生左出黎掉左佢落街啦

首頁

尾頁

跳至