親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

農曆新年計劃一家四口去大阪,想浸溫泉,但唔知去白浜定有馬好?請大家比點意見?謝謝。

伯爵府

牛年勳章

Self-drive - 白浜

有馬 - take bus from Osaka - easy and not expensive. around 1 hour 10 mins will get there.

大宅

回覆 lailaihan 的帖子

我個人喜歡有馬, 山區的氣氛好正.

男爵府

好媽媽勳章

回覆:ycccheung 的帖子

1家4口,有邊間住宿好推薦??

大宅

引用:農曆新年計劃一家四口去大阪,想浸溫泉,但

原帖由 lailaihan 於 14-07-28 發表
農曆新年計劃一家四口去大阪,想浸溫泉,但唔知去白浜定有馬好?請大家比點意見?謝謝。

...
11月去有馬,4年前就去咗白濱,唸住試吓有馬,因為無咁遠,聽人講有馬不錯

子爵府

引用:Self-drive - 白浜有馬 - take bus from Os

原帖由 nisha 於 14-07-29 發表
Self-drive - 白浜

有馬 - take bus from Osaka - easy and not expensive. around 1 hour 10 mins will g ...
有馬点去?

六甲山再上?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇你自己行程, 白濱最好自駕, 因為景點都散散地~
有馬就交通方便啲啦~

男爵府

回覆:白浜定有馬續好?

我都係心大心細,兩邊都想去。請問大家有咩溫泉酒店推介,我想有露天溫泉附客室,謝謝。

伯爵府

牛年勳章

回覆:232 的帖子

係梅田有巴士直去在似70 mins 就到,around 1500yen

子爵府

引用:係梅田有巴士直去在似70 mins 就到,around

原帖由 nisha 於 14-07-30 發表
係梅田有巴士直去在似70 mins 就到,around 1500yen
thx

別墅

兩度都去過,白濱大好多,對海露天公眾溫泉好特別!大膽唔怕醜就試下,對住澎湃既大海浸(男女分開),可去埋tore tore 漁市場吃海鮮, JR 都要3hr up
有馬大半日行完、一般溫泉,但近好多,交通平d,有一間賣但馬牛串燒好好味,幾年前吃現在都掛住,成1000 yen 一串
另推薦大阪市內其實都有室內溫泉好方便,旅遊書該有,忘記名字

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

白濱view好正呀 沿海...
白濱有馬我都去過..白濱吸引d ..雖然坐車耐 d..但值呀..
可以去樂園玩埋....兩日一夜都ok.. 3日2夜就輕鬆d

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

仲有大大個漁巿場...我老公話上次去得一晚唔夠喉..

男爵府

請問各位有無白浜既酒店推介一下,本應想訂露天溫泉附客室個種,但四個人要成五、六千蚊港幣

首頁

尾頁

跳至