夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

我老公話同我溝通唔到,但就同一個女仔可以傾心事,
重要話佢地大家係同一類人,,,,,,,,
係呢一年佢地成日見面,係xanga重話掛住佢,,,,,,,,,
個女仔當時係同我c6個fd拍拖,我c6好緊張咁,驚個fd令佢
唔開心咁,又叫佢得閒講d sweetd0既野逗個女仔開心,
佢地用老豆同女黎互相稱呼,個女仔犯事要上庭,
個衰佬暪住我去聽審,一日都唔聽電話............嬲到我爆!!
我同c6講我好mind呢個人,佢就話同佢無野,亦唔會有可能....
但我知佢係對個女仔有野,佢唔認ja,,,,,,,,,,,,
c6係個唔識表達關心0既人,但佢竟然係xanga度關心佢
開唔開心,想佢快樂.......一睇就知對人有feel啦.......
唉.........真係好唔開心~~
我自己都唔知自己講咩,,,,,,,,,想呻下ja..........呻完,多謝大家!!

大宅

唔好咁唔開心啦
得閒呻下對自己都好d㗎
總之有野唔好屈住屈住呀
我地會support妳㗎

別墅

原文章由 beho 於 07-12-18 01:43 發表
唔好咁唔開心啦
得閒呻下對自己都好d㗎
總之有野唔好屈住屈住呀
我地會support妳㗎

多謝你呀~~

男爵府

原文章由 momo_bb 於 07-12-18 01:11 AM 發表
係呢一年佢地成日見面,係xanga重話掛住佢,,,,,,,,,
個女仔當時係同我c6個fd拍拖,我c6好緊張咁,驚個fd令佢
唔開心咁,又叫佢得閒講 ...
唔開心同人呻係會好好多,不過我覺得你老公既問題真係要正視,唔好介意我甘講,我都唔想你地有唔開心既事發生,不過聽你甘講,你老公對個女仔真係有野囉~

知足常樂     平凡是福 

別墅

原文章由 vizzi 於 07-12-18 02:25 發表
唔開心同人呻係會好好多,不過我覺得你老公既問題真係要正視,唔好介意我甘講,我都唔想你地有唔開心既事發生,不過聽你甘講,你老公對個女仔真係有野囉~ ...

發生就唔會發生,因個女仔要入女童院
但佢個心多左個人,我好唔開心,,,,,,,,,
佢對我好冷淡,好難受,,,,,,,,
雖然佢而家對我好左少少,但我真係好辛苦,
覺得佢做d野好假,,,,唔係出於真心...........
唉~~~

男爵府

原文章由 momo_bb 於 07-12-18 02:56 AM 發表

發生就唔會發生,因個女仔要入女童院
但佢個心多左個人,我好唔開心,,,,,,,,,
佢對我好冷淡,好難受,,,,,,,,
雖然佢而家對我好左少少,但我真係好辛苦,
覺得佢做d野好假,,,,唔係出於真心...........
唉~~~ ...
sorry呀!我都係覺得改善返你地既感情會好d,不如趁個女仔入女童院呢段時間,盡快修補返你地既感情喇!你要加油呀!

別墅

原文章由 vizzi 於 07-12-18 03:23 發表
sorry呀!我都係覺得改善返你地既感情會好d,不如趁個女仔入女童院呢段時間,盡快修補返你地既感情喇!你要加油呀!

多謝你先,我都想同佢感情再好d,但可惜一隻手拍唔響,
佢覺得無問題,我真係唔知可以點做,,,,,,,,,,,,,

男爵府

原文章由 momo_bb 於 07-12-18 03:31 AM 發表

多謝你先,我都想同佢感情再好d,但可惜一隻手拍唔響,
佢覺得無問題,我真係唔知可以點做,,,,,,,,,,,,,
我都明,當盡力討好對方,佢都唔領情,真係會好易灰心!用無試過好好甘講出你既感受?

洋房

我同你case一樣,個c6仲話我心地唔好,成日話個女子,明知我唔鐿恴,仲成日揾c6到,成日同佢講電話,sms,個C6仲送禮品哄佢開心,個契女重要唔尊重我,見到我擰轉頭冇叫我,個C6向我面前話要愛措,保謢佢,真係火到離

大宅

原文章由 momo_bb 於 07-12-18 01:11 發表
唔開心咁,又叫佢得閒講 ...

其實你倆個之間真係已經出現左問題, 但好在你老公都肯老實話俾你知, 否則, 後果.......

講真, 你老公同個女仔兩個只差一步, 就會已經走埋一齊, 有好多野, 唔係話有無可能發生, 而係要睇佢地既自制能力。當初我同老公之間都發生左同你一樣既情形, 同樣對一個女人有 feel , 同樣係話我倆溝通唔到, 但不同既係我老公無老實同我講, 到我自己發現佢地走埋一齊我先知, 難堪既係......居然個女人係大過我老公十年都可以走埋一齊........所以, 凡事無絕對的。

嘗試同你老公多 d 傾計, 又或者搵婚姻輔導幫一幫手, 因為, 可以俾你老公知道從第三者角度去分析佢問題, 好過只得你一個人既意見, 若果佢唔肯改變對個女仔 / 其他人既態度, 真係好難改善到你倆之間問題 (你有你嬲, 佢有佢做)。

努力.......希望你地快 d 改善到個問題 !!

別墅

其實介唔介意你講下你先生幾多歲呀?個女仔入得女童應該都係16,17歲喎

複式洋房

老公話同我溝通唔到,係咪有d野...

我都好明白你嘅感受, 老公對另外一個人咁上心......惟有做可以做嘅事, 有咩事就上嚟呻, 呢個過程一定痛苦, 我會支持你!

別墅

原文章由 leafma 於 07-12-18 04:38 發表
我同你case一樣,個c6仲話我心地唔好,成日話個女子,明知我唔鐿恴,仲成日揾c6到,成日同佢講電話,sms,個C6仲送禮品哄佢開心,個契女重要唔尊重我,見到我擰轉頭冇叫我,個C6向我面前話要愛措,保謢佢,真係火到離 :ch ...

你c6真係過份,,,,,,,我真係唔係好明,結左婚重契咩女丫,唔係bb喎
十幾歲0既女仔喎,,,,c6重要覺得無問題!!!!完全無諗過我地感受,
重要覺得我地野蠻,,,,,,,,,,,,唉

別墅

原文章由 kary512 於 07-12-18 07:21 發表
其實介唔介意你講下你先生幾多歲呀?個女仔入得女童應該都係16,17歲喎

我c622歲,個女仔16歲,,,,

禁止訪問

大宅

哇, 得22歲? 甘可唔可以問你幾多歲呀? 我估唔到你地甘早結婚呢! 今次個女仔入左女童院就無得發展姐, 難保再有其他女仔wor! 男人都係唔適合甘早結婚, 未定性呀!

別墅

原文章由 vizzi 於 07-12-18 04:09 發表
我都明,當盡力討好對方,佢都唔領情,真係會好易灰心!用無試過好好甘講出你既感受?

我有講我感受,不過佢話我諗得太多,成日諗野太覆雜,
唔係都諗到係,但講真佢比到安全感我,我絕對唔會咁諗囉!!
以前我好信任佢,但佢做過d想''月''(唔記得點寫)軌行為之後,
雖然無發生過d咩,但佢思想上已經對我唔住,
我對佢0既信任減左一大半,,,,,,,,,,
唉,,,,,,,

別墅

原文章由 EVA222 於 07-12-18 10:27 發表

22歲未定性,還未曉為人夫為人父責任,道德上完全唔掂.

唔係為左個仔,我唔會咁早結婚,,,,,,,亦唔會同佢結,,,,,
我唔係無諗過生bb後果,我做單親都唔會落個bb,
我有時寧願做單親都好過對住佢

別墅

原文章由 為食熊 於 07-12-18 10:37 發表
哇, 得22歲? 甘可唔可以問你幾多歲呀? 我估唔到你地甘早結婚呢! 今次個女仔入左女童院就無得發展姐, 難保再有其他女仔wor! 男人都係唔適合甘早結婚, 未定性呀! ...

我同佢差唔多,,其實他有自制到,但個心自制唔到,,,,,,
佢知無結果唔會去做,,,,,,,,,,

大宅

佢忍住, 但係個心都係野架喇....你地見面時間多嗎? 佢有無成日出去玩呀?

首頁

尾頁

跳至