跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

原來係你亞媽....:mrgreen:

原文章由 小倩 於 07-12-20 11:04 發表

搭錯線呀你...
講緊我阿媽咋 :mrgreen:

我大家姐都係3年抱2喎~

別墅

睛靈勳章

原文章由 LINGS 於 07-12-19 23:18 發表
我個囡先8個月大,而家我又有左,真係覺得對亞囡唔公平,就快過多幾月就抱亞囡唔到了,一諗起就唔開心,
有冇0704姊妹又有左bb呀,入來講下.:-( :-( ,不過有時諗下佢有個伴都好,可以一齊成長:-P . ...

既來之,則安之. 有bb係開心事呀!開心d對你同小b都有好處.

Take care!

大宅

我都好想再有呀! 不過,c6 唔肯呀!!

大宅

恭喜哂呀!
唔好唔開心啦!我果日lunch time買左支驗棒番屋企驗,一見到條紅線就喊左出來,唔係嘩,一擊即中,喊係因為覺得知知太細,想比多少少時間佢,加上公司太忙,一時唔知點算。後來想通左,哩個BB係天比既,就既來之則安之。
要開心呀!生個開心BB!!!!!:-P

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 catvv88 於 07-12-21 23:44 發表
恭喜哂呀!
唔好唔開心啦!我果日lunch time買左支驗棒番屋企驗,一見到條紅線就喊左出來,唔係嘩,一擊即中,喊係因為覺得知知太細,想比多少少時間佢,加上公司太忙,一時唔知點算。後來想通左,哩個BB係天比既,就既來之則安之。
要開 ...

當年我有豬弟, 我都係"晴天霹靂"... 真係無expect過, not right timing... 都有諗過唔要, 反而c6接受度高過我...
知道有咗第二日, 同嬰園園長傾完, 喊咗輪, 就安然接受了~
如果唔係, 我都識唔到你哋班朋友

大宅

開心d啦,其實多個弟妹一齊玩仲好啦

男爵府

原文章由 catvv88 於 07-12-21 23:44 發表
恭喜哂呀!
要開 ...

嘩, 恭喜晒呀! 知知就黎做家姐喇, 今次仲餵唔餵媽媽奶呀

[ 本文章最後由 elmolly 於 07-12-22 02:27 編輯 ]

大宅

好彩有豬弟咋,如果0704無左您,我地會少左好多歡樂同資訊,重有醜樣豬就會好寂寞啦!
原文章由 <i>小倩</i> 於 07-12-21 11:53 PM 發表
當年我有豬弟, 我都係"晴天霹靂"... 真係無expect過, not right timing... 都有諗過唔要, 反而c6接受度高過我...<br />
知道有咗第二日, 同嬰園園長傾完, 喊咗輪, 就安然接受了~<br />
如果唔係, 我都識唔到你哋班朋友 :handsh ...
<br />

男爵府

貓貓,你重唔瞓, 有左BB要早d休息架.

原文章由 catvv88 於 07-12-22 00:13 發表
好彩有豬弟咋,如果0704無左您,我地會少左好多歡樂同資訊,重有醜樣豬就會好寂寞啦!

大宅

多謝呀!好想餵呀!好懷念果種感覺!
elmolly,我之前都係住深井架,上兩個星期番碧瑅探親,樓下好太風呀,您同囡囡落街要著多件衫呀!
原文章由 <i>elmolly</i> 於 07-12-22 12:06 AM 發表
嘩, 喜晒呀! 知知就黎做家姐喇, 今次仲餵唔餵媽媽奶呀

大宅

c6去左打牌,佢一日未番,我就訓得唔好,諗住上一陣Bk,點知上左成個鐘
原文章由 <i>babushka</i> 於 07-12-22 12:21 AM 發表
貓貓,你重唔瞓, 有左BB要早d休息架.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 catvv88 於 07-12-22 00:13 發表

哈哈, 小心佢聽朝""你呀...
夜晚都係唔好講豬

大宅

LINGS, catvv88,

恭喜!!恭喜!!

男爵府

原文章由 catvv88 於 07-12-22 00:23 發表
多謝呀!好想餵呀!好懷念果種感覺!
elmolly,我之前都係住深井架,上兩個星期番碧瑅探親,樓下好太風呀,您同囡囡落街要著多件衫呀!

多謝你咁有心呀,深井真係好凍

你搬左去邊?我都想搬呀.係呢,你話一擊即中,今次係plan左架?我仲諗緊,又想阿女有個伴,但而家又已經好辛苦

公爵府

原文章由 chunyatmama 於 07-12-20 09:28 發表
Congradulations. I also want to have one more baby....may be around mid next year la, if I can

一定得:lol :lol 勤力d:lol :lol :lol

公爵府

原文章由 醜樣豬 於 07-12-20 09:57 發表

3年抱3,勁呀

我呀媽都是

大宅

本來諗住出年先開工造人,點知就中左,我重要比朋友笑話我似D十幾歲少女攪左一次就有左 湊一個知知已經好花時間心機,我想多一個既時候會好瘋癲,而家已經唔可以抱知知太耐了:-(
為左近公司搬左出太古城,唔捨得碧堤,個景真係好正。
原文章由 <i>elmolly</i> 於 07-12-23 05:03 AM 發表
多謝你咁有心呀,深井真係好凍
你搬左去邊?我都想搬呀.係呢,你話一擊即中,今次係plan左架?我仲諗緊,又想阿女有個伴,但而家又已經好辛苦

公爵府

原文章由 catvv88 於 07-12-23 08:59 發表
本來諗住出年先開工造人,點知就中左,我重要比朋友笑話我似D十幾歲少女攪左一次就有左 湊一個知知已經好花時間心機,我想多一個既時候會好瘋癲,而家已經唔可以抱知知太耐了:-(
為左近公司搬左出太古城,唔捨得碧堤,個 ...

小心身體

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 catvv88 於 07-12-23 08:59 發表
為左近公司搬左出太古城,唔捨得碧堤,個 ...

咪比知知坐落你個肚度呀!小心身子

大宅

多謝Cammy同醜樣豬,今朝得我一個湊知知,佢睇住我黎打,一個人撻落我個肚度 ,沖完涼著衫又反轉再反轉。
醜樣豬,我真係想像唔倒您點樣可以湊兩個重做晒屋企野,佩服!佩服!

原文章由 <i>醜樣豬</i> 於 07-12-23 10:02 AM 發表
咪比知知坐落你個肚度呀!小心身子

首頁
12345...6

尾頁

跳至