親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 東京 Package 比較

我會坐JAL, 大概都OK掛.

ALL:
你地有冇人坐LIMO來回? 我想知塞唔塞車.

大宅

NW最早到東京慳半日;
UA直航價錢至抵;
CX最舒服;
JAL在東京成田常要等泊位;
ANA幾抵 服務OK !
學習吧! 有方法令孩子開竅[廣告]

大宅

Easy媽咪

我7月2號去丫,頭2天己經confirm住keio, total 7 days, e 家又想住disneyland 附近, 所以仲未落實係未继續住落去0

你既行程plan 好未丫? BTW, 想問你係唔係帶埋囝囝一齊去呢? 佢幾大ah?

男爵府

O+'sLover,
我都係貪平book左UA,我幾年前搭過就ok,但911之後就無搭過,我諗都係睇彩數.

mei721,
在當地返放工時間搭limo會幾塞車o架!

不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

大宅

angelmami
嘩....妳就好啦去7日....我想改呀....但係要加$1000呀....所以唔改7日喇....早知一早決定啦!!!

我地全家出發...一行四個....2個仔仔(6歲/2歲半)

妳pm個email比我....我做好個行程表喇~~~大家一齊研究下!!!

大宅

Easy媽咪

雖然話有7日, 頭尾要撘機, 真正得5日玩, 上次我地都係去咗7日, 比較鬆動, 唔会咁趕,

子爵府

請問11月尾去東京邊間book機票&酒店抵d呢?

首頁

尾頁

跳至