單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日出門口買送,見到你放在鐵閘的禮物

穎穎好開心(尤其係對手襪,玩到愛不釋手)

佢不停問我邊個送比佢,我照直答佢…係一個"想你開心的聖誕ee"
佢跟住同我講…咁我咪要多謝聖誕ee囉:loveliness:

須然你冇署名,但係好多謝你的心意:loveliness:

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 wingmonly 於 07-12-26 20:02 發表
今日出門口買送,見到你放在鐵閘的禮物

穎穎好開心(尤其係對手襪,玩到愛不釋手)

佢不停問我邊個送比佢,我照直答佢…係一個"想你開心的聖誕ee"
佢跟住同我講…咁我咪要多謝聖誕ee囉:loveliness:

須然你冇署名,但係好多謝 ...

送出手物的人是b肉兜兜ee...
係lmk叫我預一對比穎穎的...而且佢專程送去比穎穎,因為佢打電話比妳,妳無人接 ,內有一張聖誕卡..一定係.lmk又忘記寫上兜ee的名
妳同穎穎講:係一個聖誕兜ee送就得la!
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都收到對手套仔,好靚:loveliness: 多謝lmk,vane,b肉兜兜:loveliness: :loveliness: :loveliness:

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章

原文章由 lmk 於 07-12-27 16:41 發表
其實好小事 乖既小朋友個個都有聖誕禮物ge la~:loveliness:

不過.........我肯定"想穎穎開心既聖誕ee"絕對唔止一個lor~

***MERRY CHRISTMAS***

係呀係呀,穎穎好多人鍚架!

首頁

尾頁

跳至