自由報料

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有無人知? THX~

尋日想去百年對返D 港紙, 但樓下大堂已排晒隊

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆 miffymiffy 的帖子

普通找換店都可以, 上得百年我估多數換其他外幣(例如: GBP, JPN, AUD...)

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

jcstai 發表於 14-8-12 11:42
回覆 miffymiffy 的帖子

普通找換店都可以, 上得百年我估多數換其他外幣(例如: GBP, JPN, AUD...) ...

係, 我知普通找換店可對唱....

請問你知唔知中環邊個位置有? 因我唔係好覺 / 知邊度

THX

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

miffymiffy 發表於 14-8-12 11:50
係, 我知普通找換店可對唱....

請問你知唔知中環邊個位置有? 因我唔係好覺 / 知邊度
我只留意到上環港鐵站附近即電車由干諾道中轉出德輔道中的那條急庇利街已有5-6間, 你上GOOGLE MAP睇睇啦. https://www.google.com.hk/maps/@22.286862,114.15146,3a,75y,322.98h,70.13t/data=!3m4!1e1!3m2!1sSpA6zFaJGdqY1bwJR-gEag!2e0

瑪瑙宮

jcstai 發表於 14-8-12 12:05
我只留意到上環港鐵站附近即電車由干諾道中轉出德輔道中的那條急庇利街已有5-6間, 你上GOOGLE MAP睇睇啦. h ...

上環我知邊度有, 不過唔就腳.

不過, 多謝先

首頁

尾頁

跳至