跳至

首頁

尾頁

別墅

請問你地 bb 依家仲係唔係瞓緊 bb 床

依家 bb 開始周圍爬高, 仲識得跨欄咁跨過自己張床, 好驚佢始終會跌落床

我想買張子母床, 唔知邊度好, 各位媽咪有無好介紹

男爵府

你驚嘅情況早前jerry仔已經做咗, 當時都嚇咗我一大跳, 好彩都係撞到個額頭..... 佢依家都係瞓緊BB床, 不過張床本身係可以變成兒童床, 所以唔駛再買過一張.......遲早都要將張床變身喇

大宅

PAU PAU, 進陽張床都變咗身喇....佢而家張床嘅床頭一邊有個欄, 佢自己上床&落床....佢第二日就碌咗落床, 當然有鋪晒地墊啦!之後就冇再FALLING DOWN喇,可能佢已經適應咗!

原文章由 pwypaulina 於 08-1-1 18:45 發表
你驚嘅情況早前jerry仔已經做咗, 當時都嚇咗我一大跳, 好彩都係撞到個額頭..... 佢依家都係瞓緊BB床, 不過張床本身係可以變成兒童床, 所以唔駛再買過一張.......遲早都要將張床變身喇 ...

大宅

曈曈在幾個月前都轉左子母床同工人姐姐訓啦! 爸爸在佢張床整左D HELLO KITTY 既墊 (怕佢夜晚碌下碌下"磡" 頭埋牆 ), 依家佢好仲意佢張床:mrgreen: , 但如果姐姐早上起左身或訓晏覺都要把子母床拉出來, 因為姐姐話佢試過在晚上碌左對腳落姐姐度, 上半身就依然在佢張床 (已經加長左個床欄都係咁:evil: :evil: )

張床我在翡翠籐器買, 價錢好似係 $2XXX, 係碌架子母床, 床墊我用全椰中

首頁

尾頁

跳至