自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 tensaikit 於 08-1-4 05:00 發表
我都唔鍾意睇呢套戲,胡杏兒做戲又誇張,汪明荃我又唔鍾意,睇都嘥氣:tongue:

我都係!!!

男爵府

車! 咪又係抄'穿Prada的惡魔', 無線d橋佬去晒邊?
原文章由 LILY媽咪 於 08-1-4 10:00 發表
不過套戲內面的阿姐的工作地方, 好似之前明珠台嗰套 "urgly betty"咁, 又係講做雜誌, 人靚衫靚, 開會又係大圓台, 內面有基佬.....等情節.

子爵府

如果話胡杏兒唔好, 我覺得亞佘重唔好.....
不過睇左2集, 覺得套劇擺明抄楊千fa之前套戲, 又係做師姐, 又係鈡意左個有錢仔, 又係當差成日烏龍百出, 簡直同出一轍, 雖然有时好笑, 但橋段好悶, 未播前講到好似好勁咁, 但原來又係抄....

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我有睇呢套戲..... 都係唔喜歡胡小姐

珍珠宮

原文章由 sylviawong 於 08-1-3 23:15 發表
你地覺唔覺阿姐塊面塗到好黑呀?係咪高清...用唔到粉呢...所以要塗黑佢
好好過每一天......

珍珠宮

我個人認為杏兒做戲麻麻...

不過佢演戈師奶已經比肥田進步咗, 演肥田時我真係唔想睇咁滯....

原文章由 均均媽 於 08-1-3 23:09 發表
我冇睇過戈師奶呀,完全提唔起興趣
肥田已經睇到我媽媽聲喇,胡杏兒做戲超浮誇 絕對係驚嚇個渣..
今次仲有埋汪亞姐,更唔想睇
好好過每一天......

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實汪阿姐六十幾歲, 有紋一d都唔出奇, 但係我覺得佢"鵬"牙就真係"黃"得好嚴重囉
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我同老公琴晚睇胡jump茶比奶奶,笑到甩look,睇預告胡今晚會跌bra 呢套劇係造作d,但係起碼會令我開心下

侯爵府

hashtag影視迷勳章

橋段.. 明抄 "穿Prada的惡魔" "ugly betty"

阿姐.. 冇高清下都好明顯睇到佢d 牙又黃又黑, 個妝又化到黑蚊蚊

胡杏兒.. 又係鍊住把聲講對白.. 又係得果幾個表情.. 官恩娜做律師仲好過佢!

失敗.. 冇興趣睇..
老餅會員上科林只求開心!

男爵府

我同意seven_cola 講法, 我都係, 我同個女睇到笑"奇奇".

"套劇係造作d,但係起碼會令我開心下"

原文章由 seven_cola 於 08-1-4 11:11 發表
我同老公琴晚睇胡jump茶比奶奶,笑到甩look,睇預告胡今晚會跌bra 呢套劇係造作d,但係起碼會令我開心下

水晶宮

原文章由 juicypig 於 08-1-4 11:04 發表
其實汪阿姐六十幾歲, 有紋一d都唔出奇, 但係我覺得佢"鵬"牙就真係"黃"得好嚴重囉

yes, 好礙眼, 都唔明, 而家咁高科技, 江欣燕初初拍同事三分親都成棚牙黑文文, 而家都可以白番少少見得下人, 汪阿姐唔食煙, 棚牙好心整整佢喇, 已經唔齊, 仲要又黃又黑

侯爵府

hashtag影視迷勳章

原文章由 上校車 於 08-1-4 11:21 發表

yes, 好礙眼, 都唔明, 而家咁高科技, 江欣燕初初拍同事三分親都成棚牙黑文文, 而家都可以白番少少見得下人, 汪阿姐唔食煙, 棚牙好心整整佢喇, 已經唔齊, 仲要又黃又黑 ...

係啦.. 近睇好趕客
老餅會員上科林只求開心!

大宅

無記d戲愈來愈唔掂
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

大宅

我C6好鬼憎佢家

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 chinghomama 於 08-1-4 10:50 發表
如果話胡杏兒唔好, 我覺得亞佘重唔好.....
不過睇左2集, 覺得套劇擺明抄楊千fa之前套戲, 又係做師姐, 又係鈡意左個有錢仔, 又係當差成日烏龍百出, 簡直同出一轍, 雖然有时好笑, 但橋段好悶, 未播前講到好似好勁咁, ...

我都唔LIKE亞佘..好假

禁止訪問

大宅

原文章由 daichoigo 於 08-1-4 11:21 發表
我同意seven_cola 講法, 我都係, 我同個女睇到笑"奇奇".

"套劇係造作d,但係起碼會令我開心下"

me3, 笑下咪算囉.....今晚應該仲好笑, 趺bra....:lol: :lol:

珍珠宮

我都話無記轉高清有排攪架啦... 而家仲唔捉蟲....:lol :lol 喜劇唔誇張, 唔做作又點叫喜劇呀:lol :lol 我覺得尼套好好笑乍...d演員乞唔乞人憎??乜事要憎人呀??唔岩睇~熄機咯...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

原文章由 tkkmama 於 08-1-4 13:02 發表
我都話無記轉高清有排攪架啦... 而家仲唔捉蟲....:lol :lol 喜劇唔誇張, 唔做作又點叫喜劇呀:lol :lol 我覺得尼套好好笑乍...d演員乞唔乞人憎??乜事要憎人呀??唔岩睇~熄機咯... ...

agree, 好捉虫

係囉可, 乜事要憎人o者 ?
要憎, 同事三分親那個戴菲咪仲討厭

首頁

尾頁

跳至