2014年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

7月媽媽你地順產後,會陰傷口好返未?d線溶曬未,我發現我仲未溶曬,同埋有粒野係會陰傷口附近,唔知係咪所謂嘅線頭?行路時好唔舒服?我應該點做好?我而家已經過左25日啦

大宅

回覆:Yenyen28 的帖子

穩私家檢查下!

回覆 Yenyen28 的帖子

您好Yenyen28 ,線頭係有機會要多D時間溶,但如果影響到日常既生活,就要去搵醫生睇睇喇。
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

大宅

引用:7月媽媽你地順產後,會陰傷口好返未?d線溶

原帖由 Yenyen28 於 14-08-17 發表
7月媽媽你地順產後,會陰傷口好返未?d線溶曬未,我發現我仲未溶曬,同埋有粒野係會陰傷口附近,唔知係咪所 ...
我上一胎個線頭都係溶唔到,但自己甩咗出嚟

男爵府

回覆:會陰傷口

我14/7生左,個傷囗要摸落去先有粒野係到小小痛但平時又5會5舒服!

大宅

引用:我14/7生左,個傷囗要摸落去先有粒野係到小

原帖由 crystal174 於 14-08-21 發表
我14/7生左,個傷囗要摸落去先有粒野係到小小痛但平時又5會5舒服!
我本身有2粒,但係前日發現有條好長嘅綠色線走左出嚟,我鼓起勇氣剪左,舒服左好多,同埋粒野都無左,我諗係d線未溶

男爵府

引用:Quote:原帖由 crystal174 於 14-08-21 發表

原帖由 Yenyen28 於 14-08-22 發表
我本身有2粒,但係前日發現有條好長嘅綠色線走左出嚟,我鼓起勇氣剪左,舒服左好多,同埋粒野都無左,我諗 ...
但我係粒野係D肉入面,所以應該5會再有線甩出黎!

首頁

尾頁

跳至