自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

TV8 發表於 14-8-20 15:20
回覆 siuying705 的帖子

一千幾伯都玩下,3皮嘢...不是小數目
你有無比左個仔時辰八字比佢呀

矛山術可幫人亦可害人架, 唔好比佢知

珍珠宮

回覆:終於去左屯門問米

未聽過問米係講在生的人

公爵府

好媽媽勳章

我被逼問過一次,好準,但C苦只隨心利事一封

琥珀宮

引用:我和媽媽去,媽媽先問她的妹妹.都有80%準成.

原帖由 TV8 於 14-08-20 發表
我和媽媽去,媽媽先問她的妹妹.都有80%準成.生前我亞姨好叻,又有錢,她一來就講,我本事過你,有錢過你,問米婆 ...
3皮野,肯定呃人!

大宅

引用:我和媽媽去,媽媽先問她的妹妹.都有80�.

我和媽媽去,媽媽先問她的妹妹.都有80%準成.生前我亞姨好叻,又有錢,她一來就講,我本事過你,有錢過你,問米婆 ...
信咪比佢.唔信咪比醫生

子爵府

畀面勳章

3皮

水晶宮

萬一比咗錢都冇用, 仲激多十倍氣, 千奇冇上當.

大宅

做法事無用ga 積極面對問題
如果你信因果 你去utube search 伶姬因果論
有時有某d 疾病 用另一角度睇 心態會吳同

珍珠宮

2024年龍年勳章

就算佢講得啱,只係可以講可能佢真係聯絡到靈魂,或有讀心術,但係唔代表佢有治病能力。

大宅

三萬???正正經經揾醫生睇下好D。。。

禁止訪問

環保接龍勳章 大廚勳章

大宅

大拿拿3皮野

水晶宮

問米乜唔係請陰間先人上來對話既咩
我要瞓八個鐘

珍珠宮

畀面勳章

引用:我心諗,如果真係有心要呃人,收左錢都會有報

我心諗,如果真係有心要呃人,收左錢都會有報應.為何呢?
你見誠哥有報應咩。。。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真心幫人既係唔會講明收幾多,
好似我識風水佬唔會講收幾多,係睇你自己心意入落利是

男爵府

超級特務 發表於 14-8-20 14:58
唔好上當,問米唔會做呢d!
反而我信紫微斗數有點根據,不過真正有料師傅唔多,唔好亂搵人算。
有冇紫微斗數師傅介紹?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我信問米。但3萬蚊真係好貴我牙媽同舅父大前年上大陸問牙公(岩岩走左)唔使甘貴。個個真係好勁。一班人去。佢講得出好多野。我3舅父好細個已經唔係到。我3姐弟同個表妹表哥都無去問米個到.同埋牙公走左我同表妹無送佢(因為我大住肚過左預產期見紅。牙媽怕我上到去生得就大件事同我表妹係澳洲趕唔切返)又講得出我個個係仔。講埋我表妹拍緊拖(我舅母個時根本唔知。之後佢過埋去澳洲先知)

大宅

擺明流 聽聞以前奶奶真系準 上次我諗住睇 我排緊隊聽佢噏前面嗰家人d野 一聽就知流 最後我走左 費事嘥嗰成千銀

神棍周街有 我舊同事發生d事無聊去紙紮舖查日腳 比個神婆嚇要做法事 吾做會無命 嚇到佢喊甘滯 好似比差吾多成萬定萬幾 甘我為左解佢心結 我揾日打扮到成個闊太但化個勁灰架粧落去 他媽的 我直情比真時辰八字佢check 句句吹水 又話我落過3件 我一件都未落過呀 又系吾做法事會冇命 開我16萬8 仲叫我做善事幫個同事比埋$先 吾知点解我同事條數會变左幾皮 我加我同事一共比廿幾皮 大貪得佢吖

fiyue    發表於 14-8-21 12:07

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:擺明流++聽聞以前奶奶真系準++上次我諗住睇

原帖由 Koey0729 於 14-08-20 發表
擺明流 聽聞以前奶奶真系準 上次我諗住睇 我排緊隊聽佢噏前面嗰家人d野 一聽就知流 最後我走左 費事嘥 ...
呢間紙紮舖真係狼死,廿幾萬都夠膽開口講

間舖在那區呀?

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+180+的帖子未呀!+今日是問亞仔點解會

回覆 180 的帖子

未呀! 今日是問亞仔點解會咁. 是先天帶來的. 係我大肚是犯了很多..什麼關.即係胎殺..類似 ...
係你話佢知仔仔有問題定佢睇到先?

我唔信茅山術醫到

首頁

尾頁

跳至