自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:chuballball 的帖子

子爵府

回覆:迪士尼勁多強國人打尖

好掛住眞正嘅香港呀!

伯爵府

暑假多b6我會選擇唔去,但上星期去太空館都避唔過,都唔知hk仲有邊到好去

大宅

引用:排70分鐘隊全程冇職員可協助,到終站先見有

原帖由 LamLamMummy 於 14-08-22 發表
排70分鐘隊全程冇職員可協助,到終站先見有職員,已通知迪士尼叫佢安排人手到隊中或尾處理打尖情況: ...
嘩邊個機動遊戲呀?

大宅

回覆:longsky 的帖子

希望上海快啲開啦,還返個香港人做主流既迪士尼

大宅

我今年過完年去…好彩唔係好多b6…
但都有人打尖…不過情況都唔過份…玩左好多都只係玩彈弓狗果時比好幾家人打尖…

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:十級嬲,勁多強國人打尖,叫佢地排隊佢地仲

十級嬲,勁多強國人打尖,叫佢地排隊佢地仲惡過你,成個暑假已經怕左佢地第一次嚟,可否還返香港比香港人:a ...

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

貼錢買難受

天生女人購物狂

伯爵府

回覆 fanfanhei 的帖子

我8月中,去海馬公園,去買飲品時.同條B6婆吵大鑊,未就
係比條 B6 貼住我背囊,係咁推左我4下,比佢推到第4下
我先出聲,請佢唔好推,佢有講"對唔住囉",但係好晦氣咁對唔住

我話買野,您點都係排我後面,都要我買完先到佢

跟住佢話30幾度,好熱,我話佢,大陸婆,熱就米鬼黎香港啦
跟住佢問候我阿媽... 又話我做咩揹個背囊嚮後面

丁...頁,我終於拖住個女都同佢開拖啦...

我想問背囊唔揹嚮背脊,應該揹嚮邊...

伯爵府

我成日見到有尿既膠樽四圍掉 啲職員話都吾知執吾執好 最後等清潔工人執 不過咁多垃圾 啲清潔工人有排執 所以啲垃圾好耐先有人執

你好

大宅

引用:十級嬲,勁多強國人打尖,叫佢地排隊佢地仲

十級嬲,勁多強國人打尖,叫佢地排隊佢地仲惡過你,成個暑假已經怕左佢地第一次嚟,可否還返香港比香港人:a ...
係呀,d big 6 真係好討厭呀!!!!!!我18 號下午先去,全部都係big 6...... 排pooh Pooh 條欗桿鬼咁寬,竟然左右兩邊同時有big6 逼上黎,仲推自己個女排係我前面。。。勁討厭,我都費事同big6 講,直接同個職員講,個職員好好,係咁同班big6 講要排隊 。。。班大陸佬仲話: 有排呀有排呀。仲話要向前行多d先唔會塞住後面,職員就應大陸佬: 咁你都唔使貼咁埋既,叫你小朋友排返後面。。。aiya, big 6真係癡線架,咁樣點身教下一代呀。。。唔好再黎,放過香港啦唔該!!!!

子爵府

睛靈勳章

olkan 發表於 14-8-22 18:34
家人公司下個有晚上包場,俾咗飛我去,由下午4時至11時,我諗應該少d大陸人掛。我仲特登揀星期日,博佢哋趕 ...
公司包咗場應該無大陸人啦~~ 有都係啲同事嘅家人/朋友~~ 咁都打尖的話咁就好無面啦~~

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我去過二次,
二次都未遇到
可能我個樣夠惡

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

怕咗佢哋,而家放假多數留喺屋企

大宅

大宅

上次又有B6打尖,話小朋友在前面要上前,第一個我已算了,就讓他擠上前,點知後面有兩個大人又話要上前,我就忍唔到出聲,小朋友在前面已有一個大人照顧,安全不成問題,要一齊就叫小朋友番轉頭。見我唔讓,佢哋嘗試在我仔女兩邊擠,好彩我兩個小朋友早經訓練,手握兩邊欄杆和我連成一線,他們才不能得逞。最討厭成功打尖那個還不停叫兩人上前,那兩人又不停表示無奈。

首頁

尾頁

跳至