跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

原文章由 littlecar 於 08-1-11 11:47 發表
down grade 左..會唔會攞走我d車架...如果會...我唔可以down grade 喇

梗係會啦

侯爵府

原文章由 MYLIM 於 08-1-11 11:48 發表
呢個方法好似幾好 我次次都係開2安奶 溝去d奶到. so far 佢都肯飲d奶奶喎. 不過我成日覺得會唔會溝希左.

我問過醫生,溝奶得唔得,佢話飲得哂d奶都可以既,但係最好都係就咁食葯,因為溝奶,就算飲哂d奶,d葯都會“痴”左d係奶樽,無咁好

侯爵府

原文章由 Baby承恩 於 08-1-11 11:54 發表
你地個個喺我做緊賢妻良母嘅時候先夾埋蝦我.....:-( :-( :tongue: :tongue:

你講野呀 下次我唔會再留手架:tongue: :tongue:

侯爵府

原文章由 littlecar 於 08-1-11 11:54 發表
甘你快d抄我....我唔要少左架車...

唔怕既,你仲有10萬幾銀,我抄你5仟幾,你都未down grade

侯爵府

原文章由 Baby承恩 於 08-1-11 12:09 發表
呀...有件開心事同大家講....尋晚承恩終於第一次伸條脷出嚟喇 ....我知其他bb都一早做左...不過佢真係第一次咋....

果然係好短...好在都掂到下唇... 放心哂... ...

我都有件開心事想講呀:lol ,今朝一返黎,個同事放左條裙同頂帽係我table ,佢織俾凱喬架 ,好surprise ,最衰今日冇帶相機啦

侯爵府

原文章由 Baby承恩 於 08-1-11 12:17 發表
你d同事真係好好wow...... 開心c呀...:loveliness: :loveliness:

:loveliness: :loveliness:

侯爵府

原文章由 蛋蛋媽 於 08-1-11 12:19 發表
朗朗真係孝順呀, 好叻仔呢, 咁細個就肯自己食藥, 唔洗你擔心...阿蛋要經過長期訓練先好d咋...:-P 我開初都係响clinic見到d哥哥仔自己用匙食藥, 所以我覺得應該唔難食, 可以氹到嘅....佢地可能驚o個種食藥感覺多d姐!
...

其他葯水既味道都ok既 ,但係d消炎葯就真係好難食 ,個醫生第二次開俾凱喬d消炎葯,我舐過,真係好難食,我都差d反胃

侯爵府

原文章由 pb12hk 於 08-1-11 14:26 發表
佢係咪喺度 r 緊 free parking 呀??!!

侯爵府

原文章由 anaBB 於 08-1-11 14:29 發表
NaNa,
收到利是封同calendar啦! 好靚好靚呀! 多謝晒你!

係呀,大家姐,

我都收到啦,d 利是封同calendar好靚呀,多謝

仲有creamy

侯爵府

原文章由 NaNa2005 於 08-1-11 14:47 發表
To anaBB & 2nd sister,
You're welcome.
Please read the link shown above, you can know how to be a good mother:-( :-( :-(

我睇左啦,我會努力架:loveliness: :loveliness:

侯爵府

原文章由 NaNa2005 於 08-1-11 14:50 發表
You're welcome

大家姐,

我想問下呢,如果我想print多幾張calendar送俾親戚朋友,自已print會唔會好麻煩呢,出面曬相既地方會唔會print呢,知唔知大約幾錢張呀,同埋你可唔可以send個file俾我呀,[email protected]

侯爵府

原文章由 NaNa2005 於 08-1-11 15:14 發表
Sorry ah, because I've not enough time and the file size was large, I just replaced another BB's photo and name to the master file after finished one, I didn't save the calendar file individuallyops ...

唔緊要啦:loveliness: :loveliness:

侯爵府

原文章由 littlecar 於 08-1-11 15:16 發表
又係wor....放個金幣...........朱古力.....俾朗朗都好.....

一陣金毛偷食

侯爵府

原文章由 NaNa2005 於 08-1-11 15:19 發表
REAL 999.9 GOLD COIN

e家d 金好鬼貴呀

侯爵府

原文章由 MMLCY 於 08-1-11 15:33 發表
其實你整果個, 我都唔捨得整成red pocket....

me 2 所以想print年曆咭

侯爵府

原文章由 NaNa2005 於 08-1-11 16:33 發表
6 divided 5 = 1.2, 1.2 x 2= 2.4
The answer is 2.4粒

唔係1.666666666粒咩

侯爵府

原文章由 be 於 08-1-11 16:43 發表
祝凱喬早日康服,
上次思思病,餵藥比她食時,每次都勁喊,後來思思爸想了個辦法,就是每次食藥,都比一塊bb餅思思食,食完一種藥又比一塊,結果思思 唔再抗拒食藥,仲自己張開咀食添

...

思思好乖呀 但係凱喬唔得,我都試過俾羊奶片凱喬送葯,最後都係嘔 ,依家為有每餵完一隻葯,就開水喉俾凱喬睇,同埋(乙水)佢笑,分散佢注意力,如果唔係佢又會整嘔自己,嘔返d葯出黎:evil: :evil:

仲有呀,be,你前幾日咪問有冇人訂xx樂加大碼片既,我係萬0見到都係買緊$107兩包(每包32片+2片)如果我冇記錯的話 ,你得閒去萬0睇下:loveliness:

侯爵府

原文章由 Baby承恩 於 08-1-11 17:09 發表
你地對anaBB做過d咩呀 佢同你地食完飯就唔見左

頭先食飯冇錢俾,anaBB係味千洗緊碗

侯爵府

原文章由 shirleytong28 於 08-1-11 17:18 發表
因為你既所作所為 其他人都無可奈可 唯有眼不見為乾淨 充耳不聞姐

小遠子 其實各位EE都好替你擔心架

:D :D

侯爵府

原文章由 shirleytong28 於 08-1-11 17:21 發表
阿師姑 小學數學題

一盒醒目魚有廿八包,承恩每日食一包,咁承恩可以食幾多日呀

首頁
12345...6

尾頁

跳至