論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

:lol: 工人黎咗三個幾月,佢做事好泠靜,好細心好鍚我兩個小朋友,有時買送買多咗又無問我攞比佢又話唔使太太,我見佢經常同小朋友玩講故事, 好有耐性餵粥,好多朋友見到我個女都話肥咗,同埋佢清潔屋企好乾淨,及每日都比生果小朋友食,兩個都小咗好多睇docter,見佢經常對住女女好開心,就算女女破壞及弄污屋企佢都好開心覺得好可愛,我見佢常常偷偷錫女女塊面,又教佢邊啲好邊啲唔好,同兩個小朋友可以玩好耐都可以好開心,佢唔計較比我感覺佢好有心做每一件事,我老公都好滿意 其實唔止咁小仲有好多好多講不完,希望一路都咁好及[大家個工人都一樣咁好]

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 tiffanyyip 於 08-1-12 00:03 發表
:lol: 工人黎咗三個幾月,佢做事好泠靜,好細心好鍚我兩個小朋友,有時買送買多咗又無問我攞比佢又話唔使太太,我見佢經常同小朋友玩講故事, 好有耐性餵粥,好多朋友見到我個女都話肥咗,同埋佢清潔屋企好乾淨,及每日都比生果小 ...

恭喜晒, 希望多d睇到僱主請到好工人啦,睇到心情都靚d呀. :lol

大宅

好幸福啊!恭喜:-P

伯爵府

好媽媽勳章

好好呀! 希望我有呢一日. 請問你請overseas/local? experience background 係點?

珍珠宮

恭喜請到好工人,

不過我諗要她對妳兩個小朋友好, 僱主本身你對她都唔錯的, 相對嗎.

公爵府

原文章由 tiffanyyip 於 08-1-12 00:03 發表
:lol: 工人黎咗三個幾月,佢做事好泠靜,好細心好鍚我兩個小朋友,有時買送買多咗又無問我攞比佢又話唔使太太,我見佢經常同小朋友玩講故事, 好有耐性餵粥,好多朋友見到我個女都話肥咗,同埋佢清潔屋企好乾淨,及每日都比生果小 ...

請問你可否介紹你的Agent給我?
Thanks!

大宅

真係好少聽到讚工人既POST呀,你請到好工人都係一種福氣呀,我個工人都鍚我個女,不過無你個工人咁細心,但係佢好有耐性同佢玩。不過人有時無咁完美呢,佢無虐待我個女己好好啦。

複式洋房

原文章由 mrs.hamster 於 08-1-12 01:09 發表
咁好呀!係定賓賓呀?我個印印重未到,希望有你個工人咁好啦。
你唔同佢續約就記住彈比BK姐妹喎!

我個係印印呀,我覺得印印乖啲!

複式洋房

原文章由 easybring 於 08-1-12 07:48 發表
好好呀! 希望我有呢一日. 請問你請overseas/local? experience background 係點?

我係睇好多方面,以及我朋友比咗一個程式,係用黎計人嘅性恪,都幾盡佢話 and我本人好信面相加埋睇過往經驗等等!:lol:

複式洋房

原文章由 LILY媽咪 於 08-1-12 09:32 發表
恭喜請到好工人,

不過我諗要她對妳兩個小朋友好, 僱主本身你對她都唔錯的, 相對嗎.

其實我都真係視佢如家人:lol: but佢做錯我都會鬧唔會唔好意思架!

複式洋房

原文章由 熹媽咪 於 08-1-12 09:35 發表

請問你可否介紹你的給我?
Thanks!

其實我覺得請工人唔係睇agent,係有無工人ok如果有先揾個問間Agent but如果你想要啲資料都可以pm比你,但係上水架ok嗎,我好多朋友都揾佢!

珍珠宮

恭喜~恭喜~ 好既工人萬中冇一, 咁都比你揾到, 好野~

水晶宮

等我又讚下我個工人先...
我工人一向湊阿女同做家務都好好,又有責任心.
前日,我朋友係英國帶左包糖薑比我,佢之前都送過比我,我同我媽咪都好鍾意食,但好鬼貴,有次我老公仲成包食晒,無留番比我地.
因為得一包,呢次我就收埋,唔比我老公知.
點知琴晚放工返到屋企,我老公同我講:
"阿xx又送左包糖薑比你呀?
我拎起來睇,工人話唔比我食呀,
話太太話係留比婆婆食架."
我工人好識分莊閒!

翡翠宮

原文章由 tiffanyyip 於 08-1-12 10:48 發表

我係睇好多方面,以及我朋友比咗一個程式,係用黎計人嘅性恪,都幾盡佢話 and我本人好信面相加埋睇過往經驗等等!:lol:

can I have this formula?

大宅

原文章由 tiffanyyip 於 08-1-12 10:48 發表

我係睇好多方面,以及我朋友比咗一個程式,係用黎計人嘅性恪,都幾盡佢話 and我本人好信
加埋睇過往經驗等等!:lol:

1.我都想知個formula,同how to know fm 臉相?
can tell more?

2. 你對她如家人, 可不可以說多d點對她?

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

FORMULAR

TIFFANYYIP,
CAN YOU PM THE FORMULAR TO ME, PLEASE?
THANKS A LOT!
ILOVELINLIN

大宅

hi 我都好想知個formula點計,同埋how to know fm 臉相?
can tell more? my e-mail : [email protected]

大宅

可否比個formula and 教吓點睇相??? thanks a lot

首頁

尾頁

跳至