美容扮靚

跳至

首頁
23456...11

尾頁

大宅

係咪一定要JOIN十幾次先得, 有無單一次試做? 雖然我知未必有效, 但唔知岩唔岩就JOIN十幾次, 好冒險喎

洋房

原文章由 Libran 於 08-1-30 21:07 發表
apart from the mask, what items inclued in the skin care set ge?

一set包15次mask(睇你乜膚配)同5樽cream同一支好似醋既物質既水..

洋房

原文章由 rilak 於 08-1-30 23:19 發表
係咪一定要JOIN十幾次先得, 有無單一次試做? 雖然我知未必有效, 但唔知岩唔岩就JOIN十幾次, 好冒險喎

我都有問過佢可吾可以買半套,佢話效果無咁好吾想咁樣賣,怕D人話套野無效果仲衰..

別墅

我今日做左第7次啦,D皮膚真係好左好多喎,毛孔細左啦,皮膚滑左啦,都白左小小..
我男朋友一向都好小讚人 都話我靚左呀

複式洋房

原文章由 yesgina 於 08-1-31 17:06 發表
我今日做左第7次啦,D皮膚真係好左好多喎,毛孔細左啦,皮膚滑左啦,都白左小小..
我男朋友一向都好小讚人 都話我靚左呀

Woo!!!我都想我老公讚我靚呀:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
係咪真係好好架??有無其它BK sister用過呀???

別墅

每日都要做的嗎? 自己mix會不會很麻煩. 我很懶, 怕買了無恆心做15日.

大宅

可以 pm d資料俾我ma?

別墅

原文章由 NaipNaip 於 08-2-1 14:24 發表
每日都要做的嗎? 自己mix會不會很麻煩. 我很懶, 怕買了無恆心做15日.

頭5日一定要連續做,之後你鐘意可以日日做或隔兩日做一次..
其實只係照足佢張說明書既每一次做法加水,加下醋就ok,佢同我講話賣左呢套野4年,個個都會番轉頭買第二套keep,只要吾好嫌煩,呢套野真係幾值得用咁話喎...

禁止訪問

洋房

原文章由 wttcly 於 08-2-2 12:38 發表
可不可以給啲資料我呀?

你可以打去28388808問下吖.
個人意見,呢套野都幾有效,我今日都末做第八次皮膚已經幾白淨下,連帶我兩邊腮位既暗瘡印仔都淺左好多,希望用到新年前無曬D暗瘡印

複式洋房

5日無上來,PM內有4個媽媽問我效果
1月28到而家D皮膚都keep到好滑 ,而家啲皮膚好似雞蛋咁,白雪雪得來毛孔好細,奶奶都問我做過D乜嘢嚟:mrgreen: ,連成個月無見嗰D茶餐廳伙計都話我靚咗好多

我買咗第二set繼續Keep,希望以後D皮膚都甘好

大宅

佢地係 shop? 淨係收 cash ? 比咭得唔得架?

複式洋房

原文章由 ballball411 於 08-2-2 18:02 發表
佢地係 shop? 淨係收 cash ? 比咭得唔得架?

Answer:係 shop
收 cash同比咭OK:)

別墅

今日終於買咗, 而家fu緊第一次, 唔知係因為藥粉唔吸水定我mix得唔好呢, 個mask好難上, 好散, 個味都幾難頂, 不過為咗靚無辨法, 我會努力做個mask, 定時向大家報告吓!
希望好快可以好似Ohlala咁靚:loveliness:

大宅

可否pm 我資料?謝謝。

原文章由 Ohlala 於 08-1-13 19:29 發表
我都做緊呢隻面膜喎,一個療程15次$6000蚊,平好多.但唔係北角嗰 間,你 唔介意唔係北角嗰 間我就介紹你去啦!!:-P

複式洋房

原文章由 burgerqueen168 於 08-2-2 22:20 發表
可否pm 我資料?謝謝。

PM already

大宅

可否pm 我資料?

大宅

有冇人可以講o下最新效果,你地做成點ar?我hold o左一套ar,聽日去拎
其實成$4500一set都幾肉赤ga,又冇得買半set 試o下wow.
天氣咁凍,'full'住個mask成50mins 係咪好難頂?個mask 好大陣味ga?包裝上o既說明清唔清楚ga?成份係全中藥?支醋用o黎做咩ga?

[ 本文章最後由 dhc 於 08-2-4 15:23 編輯 ]

別墅

我今晚會fu第三次, 頭幾次fu唔洗咁耐, 25分鐘倒, 再慢慢加上去, 個mask係好大陣味咖, d colour仲好核突..., 我唸因為有中藥嘅關係啦。要靚, 無辦法啦, 係啱啱fu果下臭d姐, fu一陣個鼻慣咗就唔覺咖啦:lol ~
支醋係用嚟mix個mask咖, 似喼汁味, 今晚開始要用喇, 唔知溝埋d中藥粉會變咩味 ...fu完再話你知
佢會另外比份使用說明比你, 唔洗擔心~~
hope can help you

原文章由 dhc 於 08-2-4 15:18 發表
有冇人可以講o下最新效果,你地做成點ar?我hold o左一套ar,聽日去拎
其實成$4500一set都幾肉赤ga,又冇得買半set 試o下wow.
天氣咁凍,'full'住個mask成50mins 係咪好難頂?個mask 好大陣味ga?包裝上o既說明清唔清楚ga? ...

男爵府

可否pm 我資料?thanks!

係咪真係去倒斑嫁?

[ 本文章最後由 jo10 於 08-2-5 11:18 編輯 ]

首頁
23456...11

尾頁

跳至