自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

迪迪尼,海浪公園,動植物公園

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章

深圳歡樂谷,我都諗住去

別墅

原文章由 子峰mama 於 08-1-16 11:49 發表
深圳歡樂谷,我都諗住去

我上年去過,唉!:cry: :cry:
完全失望,我個仔三歲,D機動游戲完全無野啱佢玩!
入場費又唔平!去海浪公園好過,
最好玩都係D再比錢玩游戲,即係那些比錢抽公仔呀,
丟錢落格仔游戲,不過D奬品又殘又舊,D公仔烏卒卒,
我個仔抽到,我出門口都丟左佢,
如果帶埋細路去,就咪啦,
新年都好多人,D人又粗魯!絕對不會去第二次!
如果你2公婆去玩機動游戲就可以!

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

原文章由 hoho728 於 08-1-16 12:01 發表

我上年去過,唉!:cry: :cry:
完全失望,我個仔三歲,D機動游戲完全無野啱佢玩!
入場費又唔平!去海浪公園好過,
最好玩都係D再比錢玩游戲,即係那些比錢抽公仔呀,
丟錢落格仔游戲,不過D奬品又殘又舊,D公仔烏卒卒,
我個 ...

但剛剛12月新開左個魔幻桃園bor....有好多小朋友o既機動遊戲,有媽咪剛去完返黎話好o玩bor...

伯爵府

好媽媽勳章

Ocean park 每年新年都逼爆人的,都係不好年初一至四去好。

我和朋友7個家庭,二十五人會去深圳的"青青世界",地點方便,住的地方又不錯,價錢合宜(三日兩夜,兩大一細包早餐及入場費差不多1,300元)。小朋友可以去睇動物,有個熱帶雨林及侏羅紀公園,很適合小朋友遊樂。

詳情可以去睇: http://www.wkktravel.com/evergreenresort/index.html

王氏港建旅遊有限公司買套票的,電話:2345 0121 。其他旅行社都有代售的。

iwff

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

長隆好玩嗎?

伯爵府

好媽媽勳章

shirley 73a

不關人多的問題,你一家3口去都係1,300(正確係1,220 - 610元一晚連入場費,酒店及3人早餐)。你上網再睇下, 唔知現在買哂D房沒有。

iwff

原文章由 shirley73a 於 08-1-16 12:29 發表
你呢個提議都唔錯wor!!! 不過$1300蚊呢個價係咪for人多時嘅優惠至有咋!! 如果淨係3人家庭又做唔做倒呢個價呢??!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

lee個價錢好抵wor.
原文章由 iwff 於 08-1-16 12:58 發表
shirley 73a

不關人多的問題,你一家3口去都係1,300(正確係1,220 - 610元一晚連入場費,酒店及3人早餐)。你上網再睇下, 唔知現在買哂D房沒有。

iwff
Be Happy Everyday

別墅

原文章由 子峰mama 於 08-1-16 12:06 發表

但剛剛12月新開左個魔幻桃園bor....有好多小朋友o既機動遊戲,有媽咪剛去完返黎話好o玩bor...

咁我上年去,本來有一個兒童樂園,但封左,可能就係起你講呢個,不過就算真係有新野,佢個度d野真係好殘好舊

首頁

尾頁

跳至