跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

請問有無人知印尼揹帶邊度有得買同定呀?

複式洋房

I using it. Very good and very easy to handle.

Here is the website for reference.

www.hurrah.com.hk
PallasMom

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

係咪傳統一塊大布噤嘅印尼揹帶呀?
我見置樂有得賣,$69一條~!:mrgreen:

原文章由 Doraemon_ng 於 08-1-17 13:56 發表
請問有無人知印尼揹帶邊度有得買同定呀?

複式洋房

原文章由 hallonatalie 於 08-1-17 16:00 發表
係咪傳統一塊大布噤嘅印尼揹帶呀?
我見置樂有得賣,$69一條~!:mrgreen:

置樂邊到? M記附近 or 街市? 有扣定無扣?

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

許留山隔離
係無扣嘅傳統一大塊布咋!:mrgreen:

原文章由 MAGIE 於 08-1-17 23:48 發表
置樂邊到? M記附近 or 街市? 有扣定無扣?

大宅

咁邊到有連扣嗰啲?其實係咪會比普通揹帶舒服啲?我就用開普通嗰啲,但仔仔越嚟越重,我都擔心條揹帶負荷唔到,同埋'cool'到佢個patpat好實,佢應該唔舒服囉................

複式洋房

有扣嗰隻約二百幾可以call agent 送貨。以下 web site 可以look吓!
http://www.hurrah.com.hk/

而家我BB 6個月都用緊,好方便。 如果support 好更選babybjorn 啦!
PallasMom

大宅

原文章由 pallaschan 於 08-1-19 17:53 發表
有扣嗰隻約二百幾可以call agent 送貨。以下 web site 可以look吓!
http://www.hurrah.com.hk/

而家我BB 6個月都用緊,好方便。 如果support 好更選babybjorn 啦!

thank you ~等我去睇下先
但係我想問呢啲揹帶有冇話可以揹到幾重嫁??

伯爵府

好媽媽勳章

我奶奶已經幫我個朋友買左啦!
唔該晒!

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 gg2000 於 08-1-20 10:45 發表

thank you ~等我去睇下先
但係我想問呢啲揹帶有冇話可以揹到幾重嫁??

好難講喎!
我自己搵人車個條, 連大囡(37磅) 都揹到喎!
你都見過啦!

首頁

尾頁

跳至