自由講場

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

回覆:講下C6對自己的「窩心事」

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 天佑我們 於 14-09-07 發表我

原帖由 KT0603 於 14-09-07 發表
我犯賤,認有被虐待狂,甘心情願跟定
你真係好好,係你包容佢,好想同老公好似你地咁

禁止訪問

畀面勳章

引用:好有背人流淚感覺

象牙宮

引用:Quote:原帖由 Moonlight819 於 14-09-07 發

原帖由 JunJunJu 於 14-09-07 發表
完全同意!呢個故事背後原來咁心酸
無安全感既人,更加要做好多事令自已覺得幸福的。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+14-09-07+發表我犯

伯爵府

留錯
優悠在澳洲

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

男爵府

引用:Quote:原帖由 jolin1112 於 14-09-07 發表

原帖由 KT0603 於 14-09-07 發表
再講,其實我係雙魚女,更為他生了隻巨蟹男,一家都是絕配的!
平淡都可以好幸福 有時一個小小既安慰只要愛住對方 做乜都開心 我老公又係雙魚 成日比我虐待 第時我女大 距仲有排煩 因為我同我女都係雙子座惡魔破壞王 多野講 手不停

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+14-09-07+發表再講

別墅

初結婚時,每日揸車由西灣河送我中環番工然後揸過海去觀塘番工。

珍珠宮

當年無錢,但龜龜病,佢話幾多錢都醫

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

佢一放假我就做女皇

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

引用:有一段時間我好唔開心,情緒好低落,正所謂

原帖由 M3M2012 於 14-09-06 發表
有一段時間我好唔開心,情緒好低落,正所謂行屍走肉;佢由早到晚陪住我,我哭,佢抱緊我,安慰我,帶我四處 ...
吓 … ! 不會讓你有丁點兒受傷?! 但又整煲甜到傑撻撻既你嘆?!

侯爵府

hashtag影視迷勳章

healthymimi 發表於 14-9-8 03:13
當年無錢,但龜龜病,佢話幾多錢都醫
你C6最抵讚!

大宅

回覆 11B 的帖子

就是怕那女的傷害我,所以要保護我!

感謝各位關心,事情過去了,想不到又被搬出來!不過,現在的幸福甜蜜是經過不堪的洗禮,正如大家所見,現在更學懂珍惜,更愛對方!

我沒有太多埋怨誰對誰錯,如果講錯,我一定話是男人錯先。只是對方的千字文大部分都是虛構,因為我有他們的所有對話內容,是那女的不甘心而寄給我,又威脅會對我的兒子們不客氣,好讓我放棄他,由她在BK時最初的每日pm的糾纏,內容露骨,到後來她不斷要求我丈夫離婚,又話自己有抑鬱症,終於我丈夫壓力爆煲,跟我說了,並跟她一刀兩斷。就算丈夫停止跟她聯絡,她也持續whatsappBKpm留言!C6話佢有情緒病,由她吧!

開始時,我真的很憤怒,所以在這裡開post抒發。跟住,我知這裡的媽咪是正面健康,所以我要將正面訊息帶出。我現在好好,家庭美滿、快樂,這是真的,因為我們更學懂珍惜對方!

歲月靜好

禁止訪問

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:回覆+11B+的帖子就是怕那女的傷害我,所以

原帖由 M3M2012 於 14-09-08 發表
回覆 11B 的帖子

祝中秋快樂,人月團圓!

bluetulip  三順,中秋快樂:funny   發表於 14-9-8 19:50
I9528    發表於 14-9-8 13:25

男爵府

畀面勳章

回覆 11B 的帖子

其實各執一詞,我地外人好難判誰對誰錯,所以都無未必係依到向大家交代,比人批判,不過唔會誤會我黑心或咒人,以後1定要好好愛自己多啲,出軌既男人唔好盡信,件事既然過去,大家都好應該放低忘記過去,忘記第三者,好好重新生活,祝你生活愉快

男爵府

畀面勳章

回覆 11B 的帖子

其實各執一詞,我地外人好難判誰對誰錯,所以都無未必係依到向大家交代,比人批判,不過唔會誤會我黑心或咒人,以後1定要好好愛自己多啲,出軌既男人唔好盡信,件事既然過去,大家都好應該放低忘記過去,忘記第三者,好好重新生活,祝你生活愉快

男爵府

畀面勳章

其實大家各執一詞,我地外人好難判誰對誰錯,所以都無未必係依到向大家交代,比人批判,不過唔會誤會我黑心或咒人,以後1定要好好愛自己多啲,出軌既男人唔好盡信,件事既然過去,大家都好應該放低忘記過去,忘記第三者,好好重新生活,祝你生活愉快

首頁

尾頁

跳至