自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我換左喇!粉紅色既W580I!好靚呀!

你地換左未呀?

大宅

我部電話仲好好,唔洗換

已刪除用户

大宅

係囉!!部機又無問題做嘜嘢要換機呀???
原文章由 叮妹 於 08-1-28 02:09 發表
仲要換d咩呀?

珍珠宮

新年就要換新手機?

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章

為甚麼過年就要換新手機 = =||| ?
唔環保、又浪費 ! ?-( ?-( ?-(

別墅

換左啦 ... 冇計, 一到2008年我同我老公部手機一齊壞, 想唔換都唔得 ....

珊瑚宮

好媽媽勳章

我都好想換啊

子爵府

我都想換呀 不過冇錢

珍珠宮

我都係無錢換新機呀

原文章由 sundaymami 於 08-1-28 10:33 發表
我都想換呀 不過冇錢
好好過每一天......

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

公司又未加人工、又冇花紅,想換都唔得啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 chumuimui 於 08-1-28 01:18 發表
我換左喇!粉紅色既W580I!好靚呀!

你地換左未呀?

我想換啊,不過又唔關新年事,但係暫時只得Nokia N82睇得上眼
但係要問準屋企個大老闆先:cry:

大宅

我部機用左幾個月唔使換
依家物質過度豐富,唔使新年特登換新野

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me 2...幾個月前換左lu
原文章由 littlefatc9 於 08-1-28 10:44 發表
我部機用左幾個月唔使換
依家物質過度豐富,唔使新年特登換新野

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有錢既話... 我想換大D間屋添:lol :lol

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

仲有咩要換ga?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 ha.haa 於 08-1-28 03:01 AM 發表
為甚麼過年就要換新手機 = =||| ?
唔環保、又浪費 ! ?-( ?-( ?-(

係囉... 我多數都係見佢開始 short short 地先至換, 唔會因為過年而換, 而且都無咁多錢啦...

男爵府

我換左部N82:lol :lol

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係law, side錢又唔環保
原文章由 BB教室 於 08-1-28 02:22 發表
係囉!!部機又無問題做嘜嘢要換機呀???
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至