美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 大家有冇試過市面上既減肥產品?

HI MLI,
WOULD YOU SEND ME AT [email protected]

thank you very much.

民房

Hi Mli,
Would you please email to me: [email protected]

thanks a lot!

洋房

hi mil:

我都好想知係邊隻減肥藥
[email protected]
[img align=left]http://www.yi-fe.com/ezstudy/dopic/apinkp.gif[/img]

男爵府

hi mil:
我都好有興趣呀,可唔可以PM比我呀
THANKS

民房

Mli,
i also want to know the medicine, can u email me too? thanks!
email: [email protected]

民房

minatheone,
can u pm the name of the doctor and $$ to me? thanks!!

民房

hi mli,

could u pm me the details of the medicine? where to buy? thx
mli 寫道:
我都試過好多隻, 都係冇用, 但係近來俾我搵到一隻減肥藥,
真係好 work, 我而家只係食左一個半week,已經輕左 4 lbs,
最後就係冇咩副作用 ma....
我要努力 ... Target 係減多 6llbs...

大宅

我睇到有很多mama都想知係什麼牌子,我只講頭兩個字你地睇下幾個topic就知那隻牌子。營纖x+x在美容院買$180
希望幫到各位

子爵府

i want to try, can you pm to me,pls!
[img]http://img.anycall.com/admin/contents/cms/05/2034259_IMG.gif?[img]

民房

衞生署於二○○四年九月三十日忠告市民不要購買及服食名為「營纖1+1消脂纖飲」及「營纖1+1丸」的兩種減肥健康產品。

詳情請看http://www.info.gov.hk/dh/new/2004/Sep/040930c.htm

別墅

請問是那一種產品,可否e-mail比我[email protected]
我都想試一試,Thanks! :-P

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

mli:
please pm to me, the name and where to buy?

民房

我想知價錢,醫生名同地址唔該PS比我, Thank you!!

首頁

尾頁

跳至