自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原文章由 kingking123 於 08-2-1 11:50 發表
hahaha...我都知有好多媽咪都鬧緊個男主角,我只係睇返呢幾日傳媒既報導,甚少人(尤其是演藝人)出聲鬧佢,攪到條氣有d吾順姐.....明白佢地立場係"否定相中人=藝人",但連最基本有良心dd既批評都吾多見,唉.......... ...

因為連女事主們都唔肯面對現實丫嘛, 個個都話係假相, 邊位偽人敢冒險出聲話人偷拍先??....:;pppp:攪得唔好俾d pk告返轉頭忝呀...(我亂up乍....唔好理我呀下)

[ 本文章最後由 tkkmama 於 08-2-1 11:55 編輯 ]

侯爵府

人渣之中的人渣, 垃圾之中的垃圾, 不務正業,剩係溝女, pak 丸,high 草, 造X.唔cheap 唔做

之前有人 話要自宮,贊成
行到水窮處 坐看雲起時

洋房

回覆 #12 AA媽媽 的文章

樓主講得好呀! 支持!

各位BK會員,你地唔好質疑樓主的用意啦,只要係公道說話, 又何必去質疑樓主是否新舊會員呢!

唔啱聽唔好閙我呀.

男爵府

原文章由 麟媽媽 於 08-2-1 11:47 發表
唉....反而好多女人唔係咁諗,
仲踩多兩腳,話d女事主抵死,
自殺都話唔抵可憐喎!:(

唔係呀!
作為一個女性
點可以咁想ga.
情到濃時好多野都做左先算
唔係點得咁多未婚有左既case呀
她們衰在無帶眼識人, 佢地都唔想d相會俾人傳ga
d女仔已經好慘, 以後都唔知點面對人ga la
唔通真人要人死咩.

至於個男, 真係賤到
衰到無人有, 如果佢肯企出來擋下
就唔會搞到咁.

又要賤又要縮, 正一王八
佢先係唔死無嘜用.:;pppp:

民房

原文章由 麟媽媽 於 08-2-1 11:47 發表
唉....反而好多女人唔係咁諗,
仲踩多兩腳,話d女事主抵死,
自殺都話唔抵可憐喎!:(
唉,大家都曾經廿幾歲過,都曾經對性、愛瘋狂過,你情我願,邊有得話抵吾抵死丫.....問題只係而家d人越來越對自己做過既事吾負責任、不理後果!

今次係一次好好機會去帶一個訊識俾一d自拍"4仔"既人,吾好咁無品咁公開呢d"4仔"上網,亦好好咁警惕d女仔吾好咁傻隨便俾男朋友自拍"4仔"......而家仲吾丙呢個男主角,只怕風氣只會日差!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

講得好....

原文章由 kingking123 於 08-2-1 11:11 發表
先申報,我係個爸爸,絕對同情相中幾位"女主角",亦可以話什麼"食得咸魚抵得喝",但點解無人鬧真正"始作俑者"陳冠希?

玩吾玩自拍"4仔"係個人選擇,我no comment;藝人之間既一夜性亦吾係乜野新事物,呢個只係關乎個人品質、教養問 ...

男爵府

我第一次公開同男性談性, 請問你貴庚呀!做勝行呀!分析得好pro下喎.

原文章由 kingking123 於 08-2-1 12:07 發表
唉,大家都曾經廿幾歲過,都曾經對性、愛瘋狂過,你情我願,邊有得話抵吾抵死丫.....問題只係而家d人越來越對自己做過既事吾負責任、不理後果!

今次係一次好好機會去帶一個訊識俾一d自拍"4仔"既人,吾好咁無品咁公開呢d"4仔"上 ...

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

你地d男仕...仲激過D女仕... 好有正義感

原文章由 KITKITDaddy 於 08-2-1 12:15 發表

陳生已經眾所周知o既賤中賤, 一有事就即刻著草美國, 唔敢面對現實, 難聽D講句佢真係"太監洞房".................無撚用!!:tongue:

民房

原文章由 fitboy 於 08-2-1 11:53 發表
BUT WHY DO YOU THINK THOSE PHOTOES ARE REAL???
只得第一張相,我未必會信,但當連環照一出,坦白講,95%以上信係堅.........

另外,如果係假,當事人又何必避?仲吾理直氣壯行出黎?

(ps.我吾係舊人呀,真係第一次做member咋~~ ^_^)

民房

原文章由 keroroee 於 08-2-1 12:14 發表
我第一次公開同男性談性, 請問你貴庚呀!做勝行呀!分析得好pro下喎.
hahaha~~ 30頭喇,有個5、6歲女女.....不過吾好講我了(我怕俾老婆ee哦哦~~hahaha)........

男爵府

100% agree

男爵府

講笑咋, 吾使甘認真喎, 我平時就係太守儀態, 太認真, 所以係BK輕鬆下.

原文章由 kingking123 於 08-2-1 12:24 發表
hahaha~~ 30頭喇,有個5、6歲女女.....不過吾好講我了(我怕俾老婆ee哦哦~~hahaha)........

男爵府

講真呀陳生在普遍市民心目中都唔係一個男人啦! 所以不是唔鬧佢, 因為佢已經係"賤男"一名 見一個, 溝一個 但唔明點解仲有甘多女仔願意跟佢??其實之前我都唔明, 點解有錢女會同佢一齊? 不過可能散左:財: :財:
而女仔 ~ 希望佢地真係要好勇敢, 好勇敢地去面對, 但講就易, 做就真係有難度! 這當作做反面教材, 提醒下現時的少女, 要"帶眼識人"呀
Don't worry!Be happy!

禁止訪問

大宅

咁即係點呀? 男歡女愛既事好平常, 但D4仔就要保存得好D? 係咪咁呀?

我自己覺得每個人都有過去, 而且閂埋門做咩都唔駛同人交代, 怪就怪保管的人太輕率同放相的人太無良.

禁止訪問

民房

原文章由 hodoyoudo 於 08-2-1 12:54 發表
咁即係點呀? 男歡女愛既事好平常, 但D4仔就要保存得好D? 係咪咁呀?

我自己覺得每個人都有過去, 而且閂埋門做咩都唔駛同人交代, 怪就怪保管的人太輕率同放相的人太無良. ...
x2 agree!!

別墅

冠x先

型仔美男風流 是無可後飛 但影埋咁多床上珍藏
你都米話唔恐怖woo!

首頁

尾頁

跳至