使用意見

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

To: Alone/大臣 - 點解呢排signature相又睇唔到既 (已轉用album town)

Alone/大臣,
我想問下點解呢排又係咁既.. 我已轉用albumtown喎.. 唔通album town又唔比人用link

Even我post張相比人望下都話睇唔到.. :-x :-x

我已照足指示, 相片大小係within 400 pixel家..

麻煩跟進下呀.. 咁樣好冇癮喎..
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Re: To: Alone/大臣 - 點解呢排signature相又睇唔到既 (已轉用album town)

閣下這個相片的連結無效, 所以就不能顯示, 請你檢查一下是否出了什麼問題:

http://www.albumtown.com/data/535ab76633d94208236a2e829ea6d888/1267_p21476.jpg

現在的國民很好招呼...

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

Re: To: Alone/大臣 - 點解呢排signature相又睇唔到既 (已轉用album town)

大臣,
我既連結無效.. 但係我係album town都照睇到張相.. 我咪好似平時咁樣 link up..

你能否幫幫忙睇一睇.. 因為唔係正係我一個有問題,而係好多人都有問題.. 唔信你問下..

自由講場個邊都有人咁問..

唔該..

仲有.. 想問下BK昨日做乜成朝入唔到既. 發生乜樹..
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

請你將你的相片的連結PM給我試試看.

今早可能人太多人登入, 以至顯示得比較慢吧.

現在的國民很好招呼...

大宅

我諗係album town或baby kingdom唔係太穩定, 所以有時連結唔到..

我都係有咁情況

有時我會按住打交叉的圖片, 右click揀顯示圖片, 就"有時"可以load到, 但有時都唔得.. 我就由佢lu...

首頁

尾頁

跳至