自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

欣宜, 雖然好似好多觀眾, 暫時都唔係咁鍾意你既幕前演出, 但我相信觀眾綠係須要時間累積既, 你要比心機, 努力呀...
唔好辜負你媽咪對你既期望, 希望你媽咪在天之寧可以安息....

珍珠宮

畀面勳章

欣宜: 你一定要爭氣呀 :)

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

欣宜
We always support you!!!

洋房

欣宜,
你媽媽人際關係好, 人生經驗亦好豐富, 面對過好多困難......
正所謂 食鹽多過你食米, 去做肥姐勸勉你的事吧.

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 car132 於 08-2-22 10:18 發表
欣宜:至愛你嘅媽咪會係天國保佑你.你要堅强的面對你的人生.加油

欣宜 : 肥姐雖然己離了你,但你一地要堅強,肥姐會在遠方一路守護,陪住你的,努力!最重要係一定要完成你嘅學業,依個係肥姐對你最大嘅期望

大宅

欣宜:

Add oil, Add oil.....

Be brave ! Every Hong Kong people love and support you!

原文章由 chinghomama 於 08-2-19 14:07 發表
欣宜, 雖然好似好多觀眾, 暫時都唔係咁鍾意你既幕前演出, 但我相信觀眾綠係須要時間累積既, 你要比心機, 努力呀...
唔好辜負你媽咪對你既期望, 希望你媽咪在天之寧可以安息.... ...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

欣宜, 你已經好叻~ 好多人好錫你~ 努力加油呀~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

欣宜,
堅強 d 呀...
除了肥姐, 仲有好多人 support 你架
你唱歌好好聽, 係 d 人唔識貨, 用有色眼鏡睇你o者

男爵府

欣宜,

你媽媽是一個非常堅強的人. 你也要跟你媽媽一樣, 堅強的繼續生活, 延續你媽媽的開心, 樂觀, 積極的精神.

別墅

欣宜,

比心機, 觀眾一定有一天接受你的

禁止訪問

男爵府

欣宜,肥姐生前已教曉你怎樣待人處事,外界對你的批評就當作一種磨鍊,將來方能成大器.肥姐,永遠永遠在守護著你!Support you !

大宅

Joyce:
Be strong. Your mom will always live on...in your heart.

別墅

欣宜..記住做人做事要認真, 靠實力, 千祁唔好學壞, 內心的靚比外表的靚重要, 你媽咪就係一個有實力的人, understand !!

大宅

欣宜,

我會支持妳的!!

大宅

欣宜你要加油呀,雖然我之前唔係好喜歡你,不過我明白失去至親ge痛苦,而且我覺得你唱歌真係好聽,比起而家好多歌手,你係好好多,希望你繼續進步,我相信肥姐會一路睇住你的,你要加油呀!

伯爵府

好媽媽勳章

上一代藝人大多真材實料,現今藝人大多靠包裝其實無料

欣宜,

你是遺傳了肥姐的材料,如你要入娛樂圈咁你要秉成你媽媽所付出

既努力x10,加油努力你要以肥姐作學習榜樣!
原文章由 milkonline 於 08-2-19 22:51 發表
欣宜清醒D,腳踏實地,唔好發明星夢,除非自認好有料.

大宅

欣宜

be strong, be tough.
believe it or not, you too will meet again in the next life. have faith!

we're always support you.

子爵府

醒目開學勳章

原文章由 Jasmine-4711 於 08-2-19 23:07 發表
欣宜,

你年纪咁细就要自立,要振作些.你歌唱方面是有天份的,但為人造作(扮性感)才令人咋舌.希望你可踏實地在娛樂圈發展,一定很多uncle/aunty俾機會你.希望你好好珍惜機會,少些夜浦換畫負面新聞,千祈切記米再扮性感.
...

一樣睇法,欣宜唱歌真係好過好多本地歌手,希望佢可以努力!

別墅

原文章由 ISEEYOU 於 08-2-19 23:31 發表

明知你甘講野實在不敬,吾鬧你才不是人。

你有你想法,我有我睇法,罵人不是好方法.
人欲冇求何需求,人若有求何處求-------------------------天下烏鴉一樣黑,利益衝突起爭端-------------------------鏗得一蚊得一蚊,鏗鏗埋埋等你坤-------------------------別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿,若然比你看得穿,你會比我更加癲

首頁

尾頁

跳至