自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

禁止訪問

洋房

我都覺得陳生係好有誠意道歉,而且他也肯承認照片係佢
親手拍的,雖然他是遲了點企出嚟,但起碼肯認自己的
過錯,不似亞嬌求其出嚟講兩句我好儍好天真就草草了事,
由頭到尾亦冇親口承認自己的過錯!其實從這件事件中,亞嬌
只推說自己好儍好天真去交代事件真相,反而會影響到我們下一
代,做錯事不認,有可能好似她說~好傻好天真而去打圓場!
反觀陳生,今次真係幾欣賞他,担白承認真假,真正公開道歉,
亦都強調給青少年一個信息,他自己是錯的!他這點做得很好,
他再三要求香港各界市民比次機會給他,我看完後也覺得心
軟了,試問人誰無錯,只要肯去改過,希望大家也可以比機會
佢重新再做一個有意義既人吧~~

大宅

知錯能改,有誠意咁咁多人say sorry,請求原諒,退出"香港娛樂圈",都可以比個機會佢從生既,但係反之見到d人一句無知天真好傻.....就將一切推得一乾二淨,繼續留係娛樂圈呃青少年及歌迷既話,我會支持同原諒陳生囉:;pppp:

原文章由 SKYO 於 08-2-21 22:16 發表
我都覺得陳生係好有誠意道歉,而且他也肯承認照片係佢
親手拍的,雖然他是遲了點企出嚟,但起碼肯認自己的
過錯,不似亞嬌求其出嚟講兩句我好儍好天真就草草了事,
由頭到尾亦冇親口承認自己的過錯!其實從這件事件中,亞 ...

首頁

尾頁

跳至