親子旅遊

跳至

首頁
12345...17

尾頁

洋房

我之前都係Book5月1,佢有房吖但佢話15%要千三一晚,我直接打去喜来登問,15%税係6XX,我再同佢講甘啦你房照Book税我自己去澳門俾,佢話做唔到,叫佢退$但等了十多日了

洋房

進度更新:
我最後屈服左, 叫間死人KM-HOTEL 幫我改訂4/25~4/26 勵庭海景酒店 (漁人碼頭)
佢又屈我加錢, 要我補700幾蚊, 話幫我訂DELUX房,
即係最後共用左 2588+760=3348左右, 2間房
但早2日去到, 發現佢只係訂左STANDARD房比我,
我用酒店官網訂STANDARD ROOM都唔洗1600一晚
又比間PK野呃左囉.....
仲有, 套票所講GE自助餐當然消失得無影無蹤..............................
如果有剛買而未過數GE人見到我GE經歷, 請快D同銀行請取消交易!!! 以免受害!!

水晶宮

竟然COLD CALL SELL哩D無哩頭PACKAGE都咁多人落搭...

民房

回覆:有人join過《高美匯》嗎?

呢間死人仆街公司,我都上了當,舊年買了,幾經辛苦加了六百元住左一晚大倉同食了兩個自助餐(2014/11),個套票是包兩晚酒店房的,今年由二月開始再book, 都吾得,終於在上個禮拜加三百八十book住勵庭海景, 是今個禮拜日3/5入住的,順便book自助餐,結果之前已説訂了威尼斯歺廳,尋日打來=訂吾到,因我自己会住多一日,所以叫佢訂第日,頭先打去間仆街公司,説果個負責人今日不會在一,叫我星期一先找佢,未講完即刻cut線,再打無人聽,我已放棄,個自助餐豪D吾差要,贴俾呢間仆街公司,/佢早執早著,養埋成班廢柴响到呃人

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 lingmontea 的帖子

SALES DEPT 電話, 我PM俾你了, 電話MESSAGE 無用架, 佢地唔會覆,

你張COUPON 唔見咗都應該唔緊要, 因為若要BOOK 到, 就要加錢,但都貨不對辦.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

lingmontea 發表於 15-5-2 15:09
問左我過數過間恒生銀行話可以幫我跟進查單, 如果查到是不正常交易,有機會會退到款比我。但要7-9個星 ...
要點幫手?
我問左卜緊24/25 MAY要加$680, 4月中卜到而家都未CONFIRM到......我仲要有2套, 用左2間澳門房後仲有4晚珠海, 都唔知點算, 又話唔比轉做澳門房....唔知想點~!!
真係好嬲係咁打去又無人聽, 聽左又話要等覆覆覆, 覆佢條命都無覆我~~!!

大宅

回覆:有人join過《高美匯》嗎?

岩岩卜房部打黎景然話無房,我即時 我話卜左大半個月話比我知無房?即日日都卜唔到,要求即時退款,佢話申請又話5個工作天覆,我小爆話一定無人覆我!
如果要告佢地請預我一份

大宅

引用:Quote:kiman801+發表於+15-4-27+16:25+我之

原帖由 lingmontea 於 15-05-02 發表
KIMAN,你成功退錢未? 
係啦你退到未?

禁止訪問

回覆:bbmike 的帖子

大宅

lingmontea 發表於 15-5-4 21:43
我依家向銀行申請,佢話要6~9星期查單,我星期六Fax封信比佢,今日已經幫我cut舊的信用咭,安排張新既比我
...
咁請問你係邊間BANK架?同埋几時買架? 我朋友問過話只可以試下追下但未必得....佢係DBS. 咭CENTER回覆條數太耐了, 所以一早已過左埋要個邊寫FORM先申請到退錢....
真係咁就比人握左几千蚊....好肉痛呀..

大宅

新消息!!!!!!

咁多位想追番錢既請睇睇以下方法:

1. 可以打電話比威尼斯人負責呢單CASE既MR潘:853-81182577, 同佢講關於高美滙投訴案的, 因為原來佢話好多人都向佢地投訴左呢間公司點握人, 而家佢地已經向香港長沙灣警署報案, 咁我地可以授權比佢報呢單CASE.

2. 可以自己直接到長沙灣警署報案, 講番FILE# CSWRN-14001097 因為佢地已經開左file

希望我地集合多d人去報警告到呢間衰野and退番錢比我地!!!

有咩新消息請各位再响度報料啦~~~

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 bbmike 的帖子

我已經加錢用咗一晚澳門, 欠兩晚珠海, 咁我點做???

大宅

維尼熊pooh 發表於 15-5-5 13:54

我已經加錢用咗一晚澳門, 欠兩晚珠海, 咁我點做???
唔好理, 照落案先, 你要加唔合理既錢先可以卜到房就已經係握人啦, 2晚珠海睇怕你都想退錢多過住卦. 真係要多D人去投訴先加快落案架...

別墅

如果我想日日試打去訂房部,可打幾多號呢?Thx!

大宅

引用:回覆+bbmike+的帖子如果我想日日試打去訂房

原帖由 Yatming1 於 15-05-05 發表

如果我想日日試打去訂房部,可打幾多號呢?Thx!
你唔想退錢?

別墅

因用友人信用咭過數及在14年12月尾付款,擔心隔太久追不回款項!請比意見!

大宅

Yatming1 發表於 15-5-5 19:22

因用友人信用咭過數及在14年12月尾付款,擔心隔太久追不回款項!請比意見! ...
SALES DEPT TEL: 21578968, 放心你就算打去卜佢地永世都會話覆你, 無論佢話10分鐘或几點鐘. 我已經卜左3星期都卜唔到房.

我諗你都係報案好, 我朋友幫我買的, 佢都係上年買, 而家2邊追, 打左比威尼斯人同CARD CENTER追, 佢總共買左7套.
希望你地都會打去或報案啦, 多D人先可以做野快D, 唔想再有人比呢間衰野握錢啦...

首頁
12345...17

尾頁

跳至