嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 大家多唔多去荷花買野?

我都會去行荷花, 不過只係 shopping 唔會買野, 因為較貴!

禁止訪問

伯爵府

可能我好懶,唔鐘意周圍買,所以我由大肚開始就係荷花買bb野到宜家,貪佢方便... :-P :-P 不過佢都有野平過出面

用戶要求終止服務

貴之餘,同埋d sales姐姐不大nice! 所以好多時都係window shopping

大宅

sometimes la, i like shopping there becoz it is big enough, have every things to sell
>>>>>????

民房

間中啦,我都知佢貴,但佢此終多款式選擇,

公爵府

我只會幫襯佢買學前教育.

大宅

我今日係荷花同囡囡買咗個玩具$155(會員價),覺得好貴.無法la,邊個叫我囡囡lo住,唔肯放咩.
但啲sales話係荷花買家居用品會平wo,其他野就貴啲lo. :-P
ありがとう!!!

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得荷花賣d野比較貴,所以多數會去吉之島買,因為比較平d.

民房

我都諗住去嘉諾撒生,你覺得間醫院好唔好呀?

別墅

我都知荷花有D野貴D,但佢地多新野。又有人話你知野點用,吉之島買有時都係特價or日用品先平D。但我覺得有樣野好就係D野齊,我仔未出生前,我都係在荷花買,因為自己又唔識又唔知要買what,有人可問下一次過買就唔洗周圍走囉。

大宅

i have just buy a combi auto kid stoller at 荷花, it is much cheaoer than other place, cheaper than Sogo, Honey B, Wing On....
>>>>>????

洋房

荷花D嘢又貴,D貨又不倫不類,妳會唔會去荷花買

首頁

尾頁

跳至