夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

有關用 "子宮環" 避孕的問題

洋房

Re: 有關用 "子宮環" 避孕的問題

我用緊, 我就覺得幾好, 唔洗煩, 又無mug副作用, 完全感覺唔到, 不過我又聽過有人話戴左之後敏感, 要即刻除!

伯爵府

好媽媽勳章

我也用左一個多月...唔痛
不過係幫我帶果個醫生太新
帶唔岩位...跌左下來
再帶回已經無事
又舒服...唔洗煩...(完全無感覺的)

男爵府

我生完第2個後都用子宮環, 頭兩次M到流量比較多之外, 今次第3次到, 流量已回復正常, 戴左基本上自己都唔係好覺, 不過我老公就feel到有少少線頭, 不過就冇咩所謂。

美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

禁止訪問

大宅

我的朋友戴左子宮環都有左bb

大宅

Mummy 寫道:
我生完第2個後都用子宮環, 頭兩次M到流量比較多之外, 今次第3次到, 流量已回復正常, 戴左基本上自己都唔係好覺, 不過我老公就feel到有少少線頭, 不過就冇咩所謂。

Mummy,
你老公就feel到有少少線頭,
我老公就唔覺,仲唔知係咪佢整甩左條線頭,
三個月後去check,醫生話冇個左線頭,
後尾去做 Ultrasonography,
因為要証實個環仲系入面。

複式洋房

吓! 咁點算呀! 個BB有冇影響, 駛唔駛攞番個子宮環出嚟?

莉安 寫道:
我的朋友戴左子宮環都有左bb

大宅

好媽媽勳章

想問下你地去私家醫生度戴定係去家計會呀?係咪帶一隻叫ISU呀?好似戴呢隻d M會少d喎!

大宅

帶子宮環唔係百分百可以完全避孕.....如果帶左子宮環有左既胎多數會係宮外孕....
係我早幾日見我醫生時我問的....因為我都想帶.....但係醫生話帶左唔一定避到...同埋帶左第時除番既好難有bb喎....
食藥打針真係好煩....而家等緊下次黎野見醫生佢比我試下用貼果隻....

首頁

尾頁

跳至