婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

我62&99係台灣住(99係台灣人) ,今年6月諗住一家人去台灣玩一個星期到 ,老公話唔想跟團去 ,到時應該會係佢地屋企住~~但係聽我老公講99佢好難頂 ,仲話住唔夠一個星期一定會鬧交....佢驚我會頂唔順 ,因為老公話之前99為左洗碗既問題同佢細佬個女朋友吵大獲 ,太99都講過佢好小氣 ,女女滿月酒果陣62&99返過黎. ,我淨係見過佢地幾次面...但係我覺得99都幾nice ,可能我同佢相處時間太短啦 ....我老公仲話佢有好多好惡頂既事 ,不過冇講到我聽 ,到時一齊住果幾日我真係驚會係咁做錯野 .......><"

禁止發言

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 芷晴b* 於 08-3-11 12:15 發表
我62&99係台灣住(99係台灣人) ,今年6月諗住一家人去台灣玩一個星期到 ,老公話唔想跟團去 ,到時應該會係佢地屋企住~~但係聽我老公講99佢好難頂 ,仲話住唔夠一個星期一定會鬧交....佢驚我會頂唔順 ,因為老公話之前99為 ...

見得個一個禮拜咁少, 咪當比面你老公忍吓佢, 等你係佢心中留個好印象.......

大宅

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-3-11 12:42 發表

見得個一個禮拜咁少, 咪當比面你老公忍吓佢, 等你係佢心中留個好印象.......

係啦!! 一個星期未當陪下6299, 又唔係成日見到, 而且佢同你相隔甘遠@@ 你聽到既都係人地講啫!!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實你應該覺得開心,你老公知道佢阿媽d惡頂野,起碼佢會為你諗,唔會同你講"忍下啦,都係一個星期啫"...."嗰個係我阿媽,你想我點?"嗰d死人說話!

公爵府

你叫佢自己返屋企住, 你自己住酒店囉, 佢最後實揀你架:;pppp:

男爵府

唉,真係盡量唔好啦。

男爵府

BK Milk勳章

唔好一齊住

参加自悠行啦!淨住酒店..有私人空間;
免得有意見啦
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

首頁

尾頁

跳至