家庭理財

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問而家買邊隻外幣好?

如題!
唔該!

別墅

Re: 請問而家買邊隻外幣好?

Hi polly,
做乜唔揾我呀?
買外幣會"SIN"差價假同埋E家隻隻外幣都好高,睇定D啦!
起咗身就打比我啦!
[/img]

大宅

are u a fx professional............
any recommand...
thank you

複式洋房

Lsl:
早二日我有打過比你架!但成日搵唔到你喎!我今次買左日圚,點睇啊?同有咩意見?

男爵府

buy at 5.985 at Chinese New Year, today sell 2/3 of the AUD at 5.955
Aud is too fluctuate, better hold at lower rate.

Yen good?

別墅

Hi polly,
我yesterda揾過你幾次都揾唔到,點解買曰元呀!無息又高水.
[/img]

大宅

請問近日外幣有d 回落, 現在買邊隻較好?
日元, 紐西蘭, 澳元...
本人心大心細, 但有想買滙豐(0005), 請問大家咩價可以入,
長線投資... thanks

別墅

歐元9.33 買唔買得過?
(其實我一d都唔識, 請大家指點下)
thanks! :">

大宅

no...no..no...euro's trend is down.....usd is up short term......

hold cash & wait for TIME to buy AUD..
hahaha...

首頁

尾頁

跳至