自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 pinkypiggy 於 08-3-28 14:22 發表
兜兜,

Happy birthday

祝妳日日都咁開心,囝囝日日都咁聽話,老公日日都咁錫妳

多謝pinky
我.........又老一年喇..

子爵府

醒目開學勳章

my brother also on 1apr

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

畀我估中左你 "漁人節"

我重諗緊係唔係 Disneyland 入面食 dinner buffet .................. 因為好
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原文章由 b肉兜兜 於 08-3-30 16:05 發表

多謝pinky
我.........又老一年喇..

你同我行遠 d

講老 ............. 我重老過你啵

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

Hi, 兜兜,

多謝你的分享, 最後, 我都係無訂到, 因為佢話想食海鮮多d, 所以最後可能係去九龍城既竹園多喇!

預祝你生日快樂!

OnHo

原文章由 b肉兜兜 於 08-3-28 08:05 發表
係咁既...
之前未有網友介紹前,我老公聽同事介紹話灣仔果間質數幾好..
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=2873&district_id=1022&inputcategory=cname&inputstr=%B0s%A9%B1&submit=%B7j%B4M&amenit ...

大宅

原文章由 miriam 於 08-3-30 23:52 發表

畀我估中左你 "漁人節"

我重諗緊係唔係 Disneyland 入面食 dinner buffet .................. 因為好

係喇,至叻係你 以前好多人估清明..
敵c 你癲啦暴肥,幾$$架?

王國長老

原文章由 b肉兜兜 於 08-3-31 01:21 發表

係喇,至叻係你 以前好多人估清明..
敵c 你癲啦暴肥,幾$$架?

你畀晒貼士嘛 ~~~~

食完癲啦暴肥應該荷包會暴瘦成千蚊 ....... 大人 $350 ....... 小童 $250 ........ 已經係折左既價錢 .....

子爵府

'食完癲啦暴肥應該荷包會暴瘦成千蚊' 你地講得好鬼得意! 笑到我眼淚水都出晒呢啦!!

大宅

原文章由 OnHo 於 08-3-30 23:59 發表
Hi, 兜兜,

多謝你的分享, 最後, 我都係無訂到, 因為佢話想食海鮮多d, 所以最後可能係去九龍城既竹園多喇!

預祝你生日快樂!

OnHo

hi OnHo,

九龍城竹園正唔正?係晚飯小菜果d 定自坐餐?
另,多謝你的祝賀!:loveliness:

大宅

原文章由 miriam 於 08-3-31 09:37 發表

你畀晒貼士嘛 ~~~~

食完癲啦暴肥應該荷包會暴瘦成千蚊 ....... 大人 $350 ....... 小童 $250 ........ 已經係折左既價錢 .....

你就好啦有折!
但你都唔食得多,唔好晒$$喇,畀我食晒佢把啦
橫掂都肥開,唔爭在,c 就c 啦

我明晚盡量映d 相番嚟畀大家睇下,整個賽後報告

大宅

原文章由 b肉兜兜 於 08-4-1 00:38 發表

你就好啦有折!

我明晚盡量映d 相番嚟畀大家睇下,整個賽後報告 ...

b肉兜兜:

pls check pm.

王國長老

原文章由 b肉兜兜 於 08-4-1 00:38 發表

你就好啦有折!
我明晚盡量映d 相番嚟畀大家睇下,整個賽後報告 ...

有折又點 ....................

同另一方評判尚在進行,基於佢既錢即係我既錢,我既錢即係我既錢,所以有人掩住個荷包,唔想豪呢餐畀我 ......

因為有人知道到埋單時我係會碌卡,但碌人張附屬卡

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

王國長老

原文章由 曲曲 於 08-4-1 08:59 發表
兜,
生日快樂~祝兜b聽教聽話,今晚玩得開心d。

miriam,

你幫我發功,等當晚有人搞掂條數啦 ~~~~~~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

王國長老

原文章由 曲曲 於 08-4-1 10:45 發表

miriam,
好~
試下用唔得就 或者 再唔得就

呢 d 招數係個女出呢可能會受 ......... 我出呢 ...........

大宅

各位,相嚟喇~~

大宅

子爵府

好正咁bor, 係咪灣仔個間呀?

別墅

我 c6 book 了洲際, 4月中

首頁

尾頁

跳至