夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公比我放假

今晚放工後唔係幾開心, 我問老公可唔可以比我放假一晚, 佢叫我關房門玩電腦(我平日有時會打機減壓的), 自己就一個人care 3個小朋友(工人做家務), 佢地睡覺後立即走來問侯我發生咩事; 我而家好了好多, 很多謝他!

複式洋房

Re: 老公比我放假

你老公都好體貼呵....!
你就要好好care自己(身&心)...甘先至可以走更長既路, 間take a break 真係一件好&重要既事...平時有無人可以幫下你嫁?
哥哥係04年2月13日出世, 祈姐係06年8月29日出世, 殷妹妹就係08年1月4日出埋黎喇! 一家5口樂也融融![url=http://www.babyhome.com.tw/bb/14331]快d入黎<舜祈殷 's love channel> 探下我啦!

民房

你老公好好呀 有個好老公唔好唔開心啦~

男爵府

你老公真係好..........
我老公........我病到死死吓,個大仔巳經有人帶走咗,佢就連睇個細的都睇唔到,都係要我睇.到我真係頂唔順一定要睡,佢都係睇咗佢一個鐘跟住就等佢拍我門叫我起身煮嘢比仔食!
我唔起身個細就唔洗食啦~~~~~~~~~ :-x

伯爵府

令人羨慕呀,有個咁体貼嘅老公..............^.^
plee 寫道:
今晚放工後唔係幾開心, 我問老公可唔可以比我放假一晚, 佢叫我關房門玩電腦(我平日有時會打機減壓的), 自己就一個人care 3個小朋友(工人做家務), 佢地睡覺後立即走來問侯我發生咩事; 我而家好了好多, 很多謝他!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題