自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:RT 的帖子

如果冇廣告,就冇可能免費睇到啦,人家係靠廣告錢維持嫁嘛,我覺得廣告位最好就係去廁所,同比時間我拎包薯片

侯爵府

引用:如果冇廣告,就冇可能免費睇到啦,人家係靠

原帖由 swing1971 於 14-11-20 發表
如果冇廣告,就冇可能免費睇到啦,人家係靠廣告錢維持嫁嘛,我覺得廣告位最好就係去廁所,同比時間我拎包薯 ...
識追劇一定係咁樣追 (仲可以沖多杯茶 )

侯爵府

引用:Quote:RT+發表於+14-11-20+12:21+好睇,不過

原帖由 chan803 於 14-11-20 發表
少啲廣告的話, 只怕以後無得睇喎
係囉,噚晚睇又唔覺好annoying, okay ar, 今晚再追

伯爵府

回覆:amber-darling 的帖子

係喎,我整杯忌廉溝鮮奶都夠時間,廣告時間就係咁用啦

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

大家都係臥底劇, 至少智叔無咁易俾人估到佢想點

侯爵府

引用:係喎,我整杯忌廉溝鮮奶都夠時間,廣告時間

原帖由 swing1971 於 14-11-20 發表
係喎,我整杯忌廉溝鮮奶都夠時間,廣告時間就係咁用啦
今次D廣告仲革新我嘅資訊,原來套套已出到有護膚 / 消炎功能

男爵府

BK Milk勳章

引用:好睇,不過如果少的廣告重好,差唔多睇10分鐘

原帖由 RT 於 14-11-20 發表
好睇,不過如果少的廣告重好,差唔多睇10分鐘就做幾分鐘廣告,好冇癮,又冇得錄影

...
人地冇電視牌,廣告賣少左好多錢了,佢d劇都未必回到本,我反而希望佢多d廣告,先可以長拍長有

子爵府

回覆:睇咗HKTV 入黎傾下?

選戰

子爵府

仲有警界線

伯爵府

引用:其實廣告方面體諒吓,話曬佢唔算係正式台,

原帖由 saulamlover 於 14-11-20 發表
其實廣告方面體諒吓,話曬佢唔算係正式台,有人落廣告已經好好。
不過岡本廣告都幾重本

...
我反而有興趣佢廣告緊隻手錶。

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

引用:好多廣告

原帖由 CACACAROL 於 14-11-20 發表
好多廣告
係喎

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

大宅

好耐無睇過有劇情又有好戲之人既劇集。
TVB, 你close 得

公爵府

睇左選戰第一次 幾好睇 好緊湊 係啲光好暗 如果光返少少會舒服啲

侯爵府

引用:睇左選戰第一次+幾好睇+好緊湊++係啲光好暗

原帖由 凍檸檬茶 於 14-11-20 發表
睇左選戰第一次 幾好睇 好緊湊 係啲光好暗 如果光返少少會舒服啲
我都覺,但之前喺youtube睇trailer又好似無咁暗㗎,anyway,好睇,會追

男爵府

警界線好好睇!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:睇咗警戒缐及選戰!好好睇,節奏快,有電影

原帖由 eg123 於 14-11-20 發表
睇咗警戒缐及選戰!好好睇,節奏快,有電影感,,劇情內容估唔到!我俾90分!欠10分,係我要用ustrea ...
我未睇,但你影容到好似美劇感,有電影感既劇集,仲要有意想不到劇情,我呢日2日都忙湊女,無時間睇

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 eg123 於 14-11-20 發表睇咗

禁止訪問

公爵府

警界線好睇, 同TXB 差好遠, 好有戲劇感覺
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

公爵府

LedTV 發表於 14-11-20 22:25
我未睇,但你影容到好似美劇感,有電影感既劇集,仲要有意想不到劇情,我呢日2日都忙湊女,無時間睇:naught ...
上網可以睇返, 隨時都睇得
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

首頁

尾頁

跳至