心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

帶小朋友到影室影相, 某影室有誤導成份

如果大家是美國XX樂園的會員, 每兩三個月仲會收到一些通訊, 今期中有一欄寫著:

coupon
美國XX樂園會員憑

公爵府

2019勳章

Re: 帶小朋友到影室影相, 某影室有誤導成份

實在太唔老實喇!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我都去過看到有制服相, 但女女是女仔, 我覺得男仔著會好看d. 原來佢地騙人的. 唔, 好彩無入去8咋.哈哈

伯爵府

好媽媽勳章

迪迪洛洛媽媽,
本來我都想帶兩個女去影架,但係又唔見左張coupon喎,兩個都係會員又只寄一張會員通信比我地,所以就冇去影了,咁最後你總共比左幾錢?相片影得,質數ok嗎?
張coupon又真係寫得幾吸引的!

我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

大宅

Kitty,

除基本$30外, 包自選一張, 我另要自選相片的底片, 要加$20, 另外再多選了4張相, 每張$35, 所以總數為:

$30 + $20 + ($35 x 4) = $190 (共5張相連底片)

相片都OK, 價錢亦合理. 其實他們曬相價錢方面很均真, 沒有強迫, 亦沒有推銷, 讓你自選, 額外價錢亦清楚例明, 沒有取巧. 不過今次張coupon實在太過唔清唔楚, 職員亦太過疏忽, 本來帶小朋友去影相是件開開心心的事, 但事件令開心的心情大打折扣, 實在可惜!

首頁

尾頁

跳至