自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

首先講下我嘅奇遇先, 唔知大家有無睇前幾個星期無線有個節目講有機構特別請60歲以上退休人士做廉職, 其中一個係迪士尼的, 尋日一早入去就行大街商店, 行到最後賣糖果果度排隊比錢時, 認得其中一個收銀就係電視節目果個人, 到我比錢時我仲同佢講我認得佢, 佢仲好善談好nice

BK の 會員
Merry X'mas!!!

公爵府

呢幾日大家講到迪士尼會員買野有六折, 吸引到我尋日特登自己一個人一早入去買野, 10點就到左等入場, 都唔係好多人好快入到去喇
BK の 會員

公爵府

回覆:Disney 6折掃貨及奇遇

GraceLui    發表於 14-11-26 11:30
wcpcelia    發表於 14-11-26 11:22
蕃茄薯仔湯    發表於 14-11-26 10:42
BK の 會員

公爵府

戰利品

BK の 會員

子爵府

公爵府

最抵100蚊4件

BK の 會員

公爵府

100蚊4件

BK の 會員

公爵府

100蚊4件

BK の 會員

公爵府

100蚊4件

BK の 會員

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

請問$100/4件係邊間shop?

子爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

另外整左兩個電話穀比自己同c6, 要等14日先攞得
BK の 會員

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

你講果位係咪伯伯??

我都見到個執貨既staff,年紀唔細架

珍珠宮

2024年龍年勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我有另一個奇遇

一入去我去大街買野,俾錢時係我前面果對日本人(我諗住香港既),我再係公主shop見到佢地,又係排我前面

chrischo2002    發表於 14-11-26 11:53

大宅

回覆:塵大聞 的帖子

係邊個位置?

公爵府

SK5 發表於 14-11-26 10:37
請問$100/4件係邊間shop?
我買過兩間shop, 一間係winnie the pooh shop, 另一間好似係皇室宴會廳行後少少果間shop, 佢一入去就有3折衫賣的.

wcpcelia    發表於 14-11-26 11:20
BK の 會員

公爵府

sasa0208 發表於 14-11-26 10:44
我有另一個奇遇

一入去我去大街買野,俾錢時係我前面果對日本人(我諗住香港既),我再係公主 ...
咁我都仲有喎, 尋日揀緊野時聞到陣臭味, 發覺原來隔離個女人發出來的, 佢頭髮好污漕唔似hk人, 咁我即刻走開啦, 點知兩個鍾後又買緊野時候又聞到臭味, 一望原來佢又係我隔離囉
BK の 會員

象牙宮

塵大聞 發表於 14-11-26 10:52
咁我都仲有喎, 尋日揀緊野時聞到陣臭味, 發覺原來隔離個女人發出來的, 佢頭髮好污漕唔似hk人, 咁我即刻走開 ...

真係唔洗見人都知出事

不過臭味我都聞到,唔知係staff工作辛苦出汗既味定係同1個女人呢

首頁

尾頁

跳至