自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

收穫果然豐富

男爵府

回覆:Disney 6折掃貨及奇遇

小鎮大街係0米冇100 4件?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小芝~ 發表於 14-11-26 11:08
小鎮大街係0米冇100 4件?
應該就無, 我見唔到有
BK の 會員
Merry X'mas!!!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝樓主分享, 我都想今個星期內去

伯爵府

我依家都入緊去掃貨,已經響迪士尼列車上!又要去放血

塵大聞    發表於 14-11-26 11:27

男爵府

回覆:塵大聞 的帖子

Thanks 100蚊4件係咪冇6折?

公爵府

wcpcelia 發表於 14-11-26 11:21
謝謝樓主分享, 我都想今個星期內去

今個星期六及日係銀卡日, 有時間我都會再去

wcpcelia    發表於 14-11-26 13:26
BK の 會員

大宅

好多媽媽趁仔女返學快閃掃貨,隔離媽媽都係話快D俾$返去湊仔啦~(我都係其中之一)

wcpcelia    發表於 14-11-26 13:26

公爵府

keilun1309 發表於 14-11-26 11:26
好多媽媽趁仔女返學快閃掃貨,隔離媽媽都係話快D俾$返去湊仔啦~(我都係其中之一)

...
其實尋日我都未買晒野, 但都要趕住番去湊放學呀
BK の 會員

大宅

回覆:塵大聞 的帖子

再入過去啦~我都係第二日做快閃黨~
買到四件3折的Minnie 紗裙好開心~

公爵府

小芝~ 發表於 14-11-26 11:24
Thanks 100蚊4件係咪冇6折?
BK の 會員

公爵府

Frozen精品

BK の 會員

公爵府

BK の 會員

水晶宮

i want go

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

塵大聞 發表於 14-11-26 11:29
其實尋日我都未買晒野, 但都要趕住番去湊放學呀
我尋日第2次買,足足行左2粒鐘,無小朋友跟住真係爽
不過破產

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

塵大聞 發表於 14-11-26 11:41
Frozen精品
無留意過有呢隻FROZEN碟,係咪膠架?

複式洋房

我今晚入去睇!應該人少D

公爵府

sasa0208 發表於 14-11-26 11:58
無留意過有呢隻FROZEN碟,係咪膠架?
粉紅色果隻? 我自己影左相但無留意到有得賣添
BK の 會員

大宅

回覆:sasa0208 的帖子

應該係膠~
今日買左呢個食物盒,星期一都見唔到~

塵大聞    發表於 14-11-26 12:15

公爵府

引用:Quote:塵大聞 發表於 14-11-26 11:29 其實

原帖由 sasa0208 於 14-11-26 發表
我尋日第2次買,足足行左2粒鐘,無小朋友跟住真係爽
不過破產
我尋日自己一個十點入場行到3點走,好enjoy,如果帶埋細路真係點賣野喎,我之前見有jm話自己一個人去掃貨會好on居,我又唔覺得呀,次次有6折掃貨我都差唔多自己一個人去,尋日行得累仲去左食野添,不知幾嘆

BK の 會員

首頁

尾頁

跳至