論盡家傭

跳至

首頁
23456...13

尾頁

大宅

Hi,

I also want to know, can you pm me, thanks!

禁止訪問

複式洋房

Please could you send to me.

Many Thanks

別墅

Pls pm to me. Tks.
原文章由 VANESSAT 於 08-4-16 18:42 發表
各位:

已 pm 給各位, 最緊要幫到大家, 因為我之前都可以說是一個 "唔好彩"的僱主, 買機票都買到熟, 亦希望大家能請到一個"合心意"的工人, 因為請著一個唔啱的工人, 真係付出很多 時間, $$同精神, 好唔值得. 而這間a ...

民房

Pls pm me the agent
thank you

別墅

Vanessat ,

Would you please pm the info to me? Many thanks

原文章由 VANESSAT 於 08-4-16 18:42 發表
各位:

已 pm 給各位, 最緊要幫到大家, 因為我之前都可以說是一個 "唔好彩"的僱主, 買機票都買到熟, 亦希望大家能請到一個"合心意"的工人, 因為請著一個唔啱的工人, 真係付出很多 時間, $$同精神, 好唔值得. 而這間a ...

別墅

Vanessat ,

Would you please pm the info to me? Many thanks

各位:

禁止訪問

大宅

Vanessat ,

別墅

Vanessat ,

男爵府

Hi Vanessat ,

民房

回覆 #7 VANESSAT 的文章

Dear Vanessat,

Received your PM, thanks.
The price is very cheap so I booked the ticket. Thanks again, I save some money!

民房

Dear Vanessa, please PM me the agent.

Thanks.

大宅

Dear Vanessa, please PM me the agent.

別墅

Hi Vanessat ,

Would you please pm the info to me? Many thanks!
見到有甘多人得到幫助, 我都為你而開心

民房

hi Vanessa,

Pls pm the info to me. My helper will leave in July.

Thanks

禁止發言

別墅

各位:

Thanks.

複式洋房

urgent

你都好過我啦! 我個pk印印要返去'Bali',張airticket要$2xxx up. The agent will call me confirm the price tomo morning.
點都好啦.9May以後唔洗再見到條pk.有野想請教:9May last date. Airticket departure date is 10May or 23May??? I know she can stay 14days & need to provide her airticket 可改日子. How can I give her the handling fee if she need to change the department date..... Please help

禁止訪問

首頁
23456...13

尾頁

跳至