婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

乳頭成日好痕, 點算好?

在公眾場合不能抓, 但好難忍,試過抓損,揸cream都唔得,唔知點算好?

男爵府

Re: 乳頭成日好痕, 點算好?

你小心D﹐聽人講好似個胸有事至係咁﹐你CHECK下好D

公爵府

好媽媽勳章

chicken,

你乳暈會唔會都痕? 因為我初時都係乳頭痕, 跟住乳暈, 跟住成個胸, 再跟住成個肚, 醫生話我個d係濕疹, 如果再係咁, 要睇醫生喇

禁止訪問

大宅

我都試過,有時可能係因為個Bra嘅質地問題,會唔會最近換咗新ga? 又或者試吓換啲透氣啲喺屋企著,甚至喺屋企唔著睇吓會唔會好啲﹗

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我近排都係咁呀, 重好似有 d 液體咁流起個胸圍到添呀, 死啦, 我好驚呀, 所以今日諗住去睇醫生架啦! 我好驚係大份事咋! @.@

伯爵府

u really need to go to check check . . .may be really "wet chan". don't be shy!! go now.

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我已去睇醫生了, 醫生話係濕疹起而導致有少少發炎, 而家食緊抗生素同擦藥膏喎, 醫生話好少事傘, 唔洗驚喎!

首頁

尾頁

跳至