爸爸專區

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

3G手機和服務好用嗎?

複式洋房

Re: 3G手機和服務好用嗎?

我有位朋友係禾x都做丫
佢話日日都有好多人拿部機上去整
如果出唔知會唔會等普及d先好d呢
以上純粹我個人意見:p
別看我一面笑意,  誰知我背後的辛痛? 別以為我樂觀天命,   我有哭不出的淚。 別向我耀武揚威,    我實在討厭世俗的價值觀... :-(

民房

3G C616 is very good (i think): many function easy to use, with bluetooth technology and face to face talk with my child. But if you want to use this phone for business purpose. You should not use this service. Because the netwok sometimes break out . You need to re-open the mobile phone.

禁止訪問

複式洋房

好玩!出一部摩記加埋個藍芽耳機都係八百幾(機價$498+耳機$350)月費揀$183。

民房

maggie&ben,
如果係我,會等(下半年)其餘幾間電訊公司出3G後才考慮,因為到時會有更多選擇(手機&Services Plan).無謂比一間電訊公司玩死!

民房

我原先出左一部nec九百幾個隻remote型電話,用左個領月,但個網絡奇差,地鉄唔係個個站收到,入獅子山隧道又收唔到,成鬼日斷線之餘,出個時個sales話上網唔download野唔洗錢,點知條數又亂晒龍,又唔寄月結單,check唔到數,
我打上3個熱線話唔識較部電話大細聲,D顧問(大部份係大陸人)話唔識叫我等半個鐘,我話你地得4款電話都無人識用呀?激到我死死下......
結果..我不斷投訴,佢地先幫我將份合約轉番去orange同俾左個7折我買個部7200......
總算賺左部remote型相機
我覺得3g當買多部玩具可以.....BUT攞黎揾食就....... :-x

首頁

尾頁

跳至