心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

APRIL 14.....part II

雖然果邊廂有另一位媽咪開左個 topic 慶祝結婚紀念,我都想係度開多個topic ,同:-
[size=small]我老公,我細佬 & 我表妹.....講聲:[size=medium]生日快樂! Happy Birthday to all of you.....

希望我老公大個仔,生生性性,唔好再飲噤多酒,最緊要唔好飲醉返屋企,你老婆一見你飲醉個樣就"mun" 架喇~~乖啦?其實我成日想妳介酒架!

希望我細佬大個仔,快D 做人爹地,唔好成日掛住做yuppies 一族,份工長做長有,最好 2005 年拿埋個HK Disneyland annual pass 比我囡囡.....

希望我表妹今年會考順順利利,多幾個A 都唔拘架!祝佢順利直入 Form 6 & 7....
  Love your family!

禁止訪問

Re: APRIL 14.....part II

大宅

瑩瑩
個邊都有留言給你~~~~希望你的願意早日成真!!!!!!!!!!
祝你老公,我細佬 & 我表妹~~~~~happy birthday!!!!!

大宅

瑩瑩, o甘我應該先祝你從心所願...

祝瑩瑩佬, 搵多d比瑩瑩, 可以醫下瑩瑩d心癮同手癮. hehehe 仲有就係身體健康, 聽晒瑩瑩話, 介啦....

祝瑩瑩細佬, 工作順利, disneyland annual pass 我地可唔可以有discount架??

祝瑩瑩表妹, 學業進步, 記性好, 科科A...

生日快樂

我係淑女, 唔好欠我 8-) 8-)

大宅

今日都係我生日呀!
不過我無諗過原來咁多人同我同一日生日!
而家d生日都無咩特別慶祝...只係下午去左食buffet....或者因為每日都過得幾好,所以無咩特別都唔係咁緊要!
希望:
同我一日生日既人都可以心想事成!
我可以戒甩d皮膚敏感藥物!
最重要都係身體健康!

大宅

瑩瑩 :

响到祝瑩佬生日快樂, 聽教聽話!
瑩細佬早日成日做爸爸!
表妹科科A!!!!!!
:-P

大宅

多謝噤多位媽咪們既祝賀呀! :-P
  Love your family!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

遲咗添!多謝妳恭喜我結婚紀念,我都好似有賀各位生日;再講多次無妨[size=large]生日快樂!
我女2001年1月8日QE出世  

伯爵府

瑩瑩:

唔好意思無入黎好耐, 遲0左....belate birthday to 你老公,你細佬 & 你表妹....生日快樂呀~~~~

願你老公聽你話, 做個廿四孝的老公&daddy. :-P

伯爵府

瑩瑩 :

遲咗添!祝你老公,細佬 & 表妹~happy birthday!
:-P :-P :-P

別墅

瑩瑩 :
haha, 我遲得仲多tim, 都希望你心想事成啦 :">

首頁

尾頁

跳至