意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 4|主題: 31202

pls say for me^,^thx!!!!心急

複式洋房

國民生產總值:237

pls say for me^,^thx!!!!心急

我想問..本人到了預產期,,但係亞B都未出世,,會什

民房

國民生產總值:112

Re: pls say for me^,^thx!!!!心急

假設妳5月1日due day,咁佢地會比張入院預約紙妳,約妳1-2個星期後,即5月7日左右咁啦,入院觀察,或摧生

複式洋房

Re: pls say for me^,^thx!!!!心急

我是4月15日預產期的,,但係下個星期3返去覆診呀!!!!!!會什樣?????thx^,^

複式洋房

入院觀察多久,,,同什樣摧生呢????因為本人唔色thx????

大宅

國民生產總值:2509

可能你未到覆診

民房

國民生產總值:112

4月15日due day,咁妳隨時standby走佬啦,要小心d呀,出入都最好有人陪呀,有乜見水見紅,一痛都call 車啦,take care呀

咁下星期3返去,我估啦,如果開刀

佢地會預約1星期內,即4月28日前開刀

以上係我估計的,咁上下掛

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.