美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

原文章由 amy1111 於 08-4-18 23:57 發表
我今天剛剛一次過買左Jabu'she洗面奶,SkinC CE Ferulic, SKINC phyto+, Jabu'she眼霜, Jabu'she Day & night Soft Creme, SkinC SPF20, 仲有SkinC B5 Masque

....用了很多$呀....

amy1111,
請問你在那裡買 fm web-site or 門市, 你之前有冇試過架, 一次過買咁多, 如果唔啱用咪好side? 我都好想試下 skin c 的產品但唔知香港有冇門市?

男爵府

原文章由 yickly 於 18/4/2008 12:32 PM 發表
我都係30+, 請問你哋除咗用護膚來保養自己, 重有冇食其他嘢來保養自己呢? 例如食維他命丸.......等.

飲過tense up、明治骨膠原、食過余仁生野生冬蟲草、日本牌子既DHA魚油丸(靚靚買既)、依家食緊雪肌蘭沙魚軟骨素 mouth:

水晶宮

我有用佢貴d果條line - laha ageless. 真係幾好用, 爽膚水用完好滑, 日霜同night cream我就winter先用. 唔笠,幾潤, 仲好有光澤. 不過依家都係用埋d mx-ii同whitening....

仲有佢隻cathycat mascara好抵, 原價$158, 依家$58. 我都買左幾支..... 真係仲平過萬0

原文章由 vic-wing 於 08-4-18 20:24 發表
我知要落妝架,不過我只用落妝水抹咋 係呢,呢個牌子仲有咩特別好用?值得買?落妝油好好用,我化妝時會拎黎用,平時用落妝水抹防曬~

男爵府

睫毛液真係唔錯,我買聖誕化妝set時都有一支

禁止訪問

男爵府

Jabushe的洗面係奶嗎?夏天用會唔會太潤?幾錢支呀?Thanks

男爵府

原文章由 amy1111 於 08-4-20 19:41 發表
我在荃灣的皮膚醫生買, 佢幫我訂skinC架. 佢有賣skinc full line, 仲比左折我,吾洗診金費.之前我在其他美容院攞過samples試,都好ok咪買!(不過好在有男友sponsor少少...).

但醫生話SkinC的面霜吾啱我,吾夠潤,適合後生d皮膚,我只 ...

OK 等我打去問下先. thank you.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至