意見反饋
義工

產前產後 今日: 26|主題: 240818

超聲波照可以比人看? bb會否小氣?

複式洋房

國民生產總值:367

超聲波照可以比人看? bb會否小氣?

如上! THX!

大宅

國民生產總值:1329

Re: 超聲波照可以比人看? bb會否小氣?

我每次照完ultrasound都會勁開心地「迫人睇」,我估bb冇咁小器掛???

大宅

國民生產總值:2409

Re: 超聲波照檯以比人看? bb會否小氣?

我有 email 比所有朋友睇!
唔好咁緊張, 放鬆d! 隨遇而安!

複式洋房

國民生產總值:367

oh! Thank you ar! 即刻send比朋友睇先!  :-P

大宅

國民生產總值:2409

Yes, let everybody share your happiness!!!!

子爵府

國民生產總值:10647

畀面勳章

其實我都唔信小氣呢樣野
所以我果時每次檢查照完都會周圍話俾人聽架

侯爵府

國民生產總值:21315

吾怕呀! 嚇下佢地都好! 每次人地睇完都嘩聲四起! 哈!

大宅

國民生產總值:1368

好媽媽勳章

momolies,
我都有比o的Friend睇,唔會咁小氣掛 :-P
我爸爸第一次睇完好搞笑,竟然話成幅超音波像龍貓 真氣壞人

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.