論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問工人來到,駛唔駛買個衣櫃俾佢呀?用膠箱得唔得呢??唔該!!!
我一生一世必有恩惠慈愛隨我,我且要住在耶和華的殿中,直到永遠!

珍珠宮

我工人都冇衣柜架~ 只係比一個柜桶佢~ 佢張上格床有排床頭柜 (只放書), 佢都用來放左衫~ 唔夠既米放係佢自己床上囉~

唔洗特登買柜比佢地架~ 否則多多位都唔夠佢地放野呀~ 佢地d野(物件) 就好似細菌咁, 會漫廷開去架!! 小心!!

大宅

無錯, 只係比一個唔係細度連衫都放唔落既地方就得, 仲要成日提佢屋企無位, 放假唔好買咁多野返黎, 因佢地做得越耐, 乜鬼都買返黎. 香港d屋又係, 幾多先夠佢地放呀.

仲有, 就算你有機被佢, 都唔好比佢lock, 費事唔知放d咩係屋企.

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我就俾左四個膠櫃桶工人,
女人既本性係愛買野多過掉野架啦,
工人係咁都好正常啫.

咪間中提下佢o羅,
自己都係要間中拾下有咩唔要就要掉啦~
多d張心比己,
自然有個好工人.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我冇衣櫃俾佢ga, 但有俾膠箱佢, 咁佢房都有地方掛衫o既.

禁止訪問

別墅

多謝各位的意見,THX
我一生一世必有恩惠慈愛隨我,我且要住在耶和華的殿中,直到永遠!

水晶宮

我分左d衣櫃同櫃桶位置比佢.
工人既野,越來越多,我都預左,因為係好正常既事,佢都想買d野返鄉下比屋企人架麻,咁見到特價,咪買定先囉.
如果有位,又唔洗下下收得咁緊既.

珍珠宮

原文章由 方方媽媽 於 08-4-18 18:06 發表
我分左d衣櫃同櫃桶位置比佢.
工人既野,越來越多,我都預左,因為係好正常既事,佢都想買d野返鄉下比屋企人架麻,咁見到特價,咪買定先囉.
如果有位,又唔洗下下收得咁緊既. ...

方方媽媽~ 你有所不知啦~

我以前第一個工人, 我間屋都ok大架, 米比假天花個柜位比佢擺野囉, 點知佢愈來愈過份, 咩都買, 開始走火入魔, 放到度度都係佢D野, 佔左細路房一半, 佢仲痴線度張D衫掛係我老公衣柜度...幾恐怖....到我炒佢嗰日, 佢執野都用左45mins, pack左5大袋紅白籃出黎, 唉~ 見過鬼怕黑架~

子爵府

原文章由 LilianLegend 於 08-4-17 15:43 發表
我就俾左四個膠櫃桶工人,
女人既本性係愛買野多過掉野架啦,
工人係咁都好正常啫.

咪間中提下佢o羅,
自己都係要間中拾下有咩唔要就要掉啦~
多d張心比己,
自然有個好工人. ...

Right - don't need to be mean. 櫃桶 is just basic thing, not luxury.

首頁

尾頁

跳至