嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

Wastons 嬰兒護膚柔濕巾

請問有無人用過Wastons 嬰兒護膚柔濕巾?藍色細細包包裝 ,1pack3包, 20片一包, 好鬼平,唔知好唔好用? 唔知好唔好用來clean pat pat, 或只好clean手腳?

男爵府

Re: Wastons 嬰兒護膚柔濕巾

Kee,
我用過, 都唔錯, 我而家都有買for出街用

複式洋房

大包、細包我都有買過,意見如下:

大包試過特價hk$9.9時買過6包,如果用來clean patpat唔好用,因為一張張散開,唔可以一張接一張取出,但如果帶出街抺手又太大包唔方便,如果講方便實惠都係manning牌。

細包我就經常用帶出街用,又方便又抵買,質地唔錯。

子爵府

畀面勳章

Kee 寫道:
請問有無人用過Wastons 嬰兒護膚柔濕巾?藍色細細包包裝 ,1pack3包, 20片一包, 好鬼平,唔知好唔好用? 唔知好唔好用來clean pat pat, 或只好clean手腳?

我朋友做wastons拎左好多俾我, 我有用..
不過我覺得如果bb開大就唔得喇呢隻野...太薄過晒底, 攪到我隻手都有...用黎開細用又或者抺面抺手我覺得ok, 幾方便. 如果平時屋企用, 我一定用萬寧牌, 真係又平又多又夠厚. 你等佢特價果時買, 四十幾炆三包. 我次次一見到佢做特價就掃兩pack(即係六包). 出街都會用密實袋入定幾張for bb真係開大果時先用..
睇落好似好麻煩咁..不過我個囡囡家下都三個幾月, 一日半先有一次大大. 所以入左都冇幾可出街用到.

別墅

但係有無人知幾時再有特價?

子爵府

畀面勳章

你指萬寧牌呀??
你星期尾去望望呀..or月頭月尾..
好快減一次

男爵府

咁呢隻watson's柔濕巾大包9.9係咪即係80片?

男爵府

byychan,
無錯.

大宅

我之前係屈臣氏買奶粉送左幾包20片裝既濕紙俾我,我覺得真係幾好用,又好抵!

大宅

byychan 寫道:

係.

大宅

Kee 寫道:

以這個價錢都算ok.

大宅

萬寧牌柔濕巾
Now on sale
$47.9/3 pack (80 pcs/pack)
$49.9/3 pack (90 pcs/pack)

水晶宮

2019新春慶豚圓

Watson試過做特價, $9.9/包, 有80張. 而家冇lu, 好似要成$16.9/包.
byychan 寫道:

民房

大孖卓蕎及細孖卓筠, Hi, I'm Isaac Lam (林顯碩). 我都係 2 Jan 04 出世ka!
:-P Hello! 我叫「林顯碩」, 英文名叫'Isaac Lam'. 二00四年一月二日在仁安醫院出世,出世時重3.1kg. Ming Pang 係我媽咪! :-P

首頁

尾頁

跳至