意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 23|主題: 38923

跳至
結了婚, 有無同以前男友聯絡 ?

別墅

國民生產總值:682

結了婚, 有無同以前男友聯絡 ?

如上

大宅

國民生產總值:2280

Re: 結了婚, 有無同以前男友聯絡 ?

N.............O, (NO) :-P :-P :-P
上主是我的牧者, 我實在一無所缺
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁
還使我的心靈得到舒暢
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰和舒暢........
在我一生歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日

別墅

國民生產總值:581

冇o架, 老公會嬲嬲o架ccc
孩子是我人生最大支柱 - 工作累透時會想起他的可愛; 肚子喊餓時想到他吃得飽就好。 也許當父母的就是這樣子 ... site at babyhome

大宅

國民生產總值:2565

好媽媽勳章

梗係唔會啦!如果老公同前女友聯絡我都會唔開心麻. :-P

複式洋房

國民生產總值:135

間唔中都有, 老公都知, 呢方面佢好開通的.

大宅

國民生產總值:3287

Yes. They still keep contact me but mostly on phone n not going out

大宅

國民生產總值:4533

當然無啦,對於呢樣野.我同佢都好小氣架!

子爵府

國民生產總值:11510

katrina959 寫道:
當然無啦,對於呢樣野.我同佢都好小氣架!

我同老公都係!由拍拖果刻開始已經無同前度拖友聯絡.

大宅

國民生產總值:1621

我同我老公一樣,都係唔會搵返以前D拖友ga
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

男爵府

國民生產總值:9014

Yes, very close friend, but my husband don't know. :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

侯爵府

國民生產總值:24623

好媽媽勳章 畀面勳章

無,但成日見到,因佢搬咗我樓上住,有時見到好''減介''.

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:8779

梗係唔會啦...費事比老公知就唔好啦!!

大宅

國民生產總值:3265

係家, 不過緊係唔可以俾我老公知, 男人好小氣的

大宅

國民生產總值:2807

有,我好高興打電話話俾個蠢蛋聽,我結婚啦 (心入面重加一句,我活得比你好,哈哈哈哈!)。

之後就無聯絡囉。
laughin' to keep from cryin'

大宅

國民生產總值:4929

我都會同以前男友聯絡, 但係我地分左手之後會做返好朋友, 我老公都會搵返佢前女友, 不過我就好唔鍾意囉, 因為我知個女人係我地臨結婚之前係度攪破壞.....我有要求我老公唔搵佢, 但係佢話佢地做返朋友.......我都無佢乎.....唉

珍珠宮

國民生產總值:45569

2018勳章

冇wor. 但我同佢有個common friend,我耐唔耐會透過呢個friend 知道佢少少近況. 我相信個friend都會講我D o野比個ex 知. 我唔介意比佢知, 因為我活得比佢好.

洋房

國民生產總值:249

我有,我結婚都有請佢飲.我現在間中都找佢因為佢係我髮形師.
Nicole:2004年6月4日出世 重3.44kg 是個足月BB.

子爵府

國民生產總值:13176

2018勳章

birdbird 寫道:
冇wor. 但我同佢有個common friend,我耐唔耐會透過呢個friend 知道佢少少近況. 我相信個friend都會講我D o野比個ex 知. 我唔介意比佢知, 因為我活得比佢好.

ME TOO
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

複式洋房

國民生產總值:263

冇.

Cause I don't want to see his ugly face again.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.