影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

anitawong21 發表於 15-1-12 14:38
嗰個咪係首站囉,我都join咗好幾年喇!

1月3日响韓國FM會場入面,見到首站D會員用鮮雞蛋做咗個花 ...

花牌當日FM我都見到,擺响近花牌陣中間位置~好搶眼的~用雞蛋花籃好特別
之後我地其中一日去左金嘆屋企食lunch

伯爵府

回覆:chunchunbb 的帖子

我冇去金歎屋企食飯呀,但佢約咗我去北村睇夢網同食蛋tart!

公爵府

引用:我冇去金歎屋企食飯呀,但佢約咗我去北村睇

原帖由 anitawong21 於 15-01-12 發表
我冇去金歎屋企食飯呀,但佢約咗我去北村睇夢網同食蛋tart!
由安國站點行去夢網?再去北村順路嗎?我下個月去

公爵府

回覆:easonkinki 的帖子

公爵府

anitawong21    發表於 15-1-13 01:09

伯爵府

我上次係1号出口出嚟搵咗夢網店先,好易搵,一上地面轉右,有一間類似香港屈X寺咁嘅店,你响個度轉入去一直行,行到分叉位,就係嗰度喇!其實由1号出口去到舖頭唔洗十分鐘!

但如果你影完哩度想上北村去行嘉會洞嗰邊,我建議你唔好由嗰度上,最好走返轉頭,由2号出口嗰度出發。因為大部份指南都係教由2号出口做起点,而且嗰度一直行就有一個information,你可以入去拎份地圖,問咗佢点行先!我個人習慣會拎一份中文和一份韓文,因為嗰度真係八陣圖咁,萬一迷路,有份韓文地圖都可以搵韓國人幫下你!

仲有由1号出口行去2号出口大約五六分鐘,唔洗咁傻走返落地铁站行!

伯爵府

回覆:李民浩<< 繼承者們>>續十二!!

講返嗰間夢網店,原來真係有夢網賣!佢開價賣W20000,我冇買呀!不過嗰間鋪d egg tart真係好好食,有好多隻味,直得買番兩隻坐响門口慢慢嘆,回味下歎歎点樣响度見到恩尚!而且入面有張李敏鎬同朴信惠簽咗名嘅海報,店裡面講明唔俾影相,不過我嗰日咁啱俾完錢之後,聽到個焗爐叮咗一聲,個店員急住攞蛋撻出嚟,我趁佢另轉背快快手影咗嗰海報。

伯爵府

引用:已經報佐名,等緊e+mail回覆。

原帖由 may(14) 於 15-01-12 發表
已經報佐名,等緊e mail回覆。
Me 2

公爵府

引用:講返嗰間夢網店,原來真係有夢網賣!佢開價

原帖由 anitawong21 於 15-01-13 發表
講返嗰間夢網店,原來真係有夢網賣!佢開價賣W20000,我冇買呀!不過嗰間鋪d egg tart真係好好食,有好多隻 ...
thx你仲去左邊到搵minho

公爵府

引用:講返嗰間夢網店,原來真係有夢網賣!佢開價

原帖由 anitawong21 於 15-01-13 發表
講返嗰間夢網店,原來真係有夢網賣!佢開價賣W20000,我冇買呀!不過嗰間鋪d egg tart真係好好食,有好多隻 ...
你地會去接敏鎬機嗎?

子爵府

引用:Quote:anitawong21 發表於 15-1-12 14:38

原帖由 chunchunbb 於 15-01-12 發表
花牌當日FM我都見到,擺响近花牌陣中間位置~好搶眼的~用雞蛋花籃好特別
之後我地其中一日去左金嘆屋 ...
羨慕c人喇…去唔到真係好可惜…

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+chunchunbb+於+15-01-12+發表

原帖由 stitchooo 於 15-01-13 發表
羨慕c人喇…去唔到真係好可惜…
下次有機會一齊去啦

珍珠宮

good morning

伯爵府

回覆:pingpingchoi 的帖子

早晨

伯爵府

引用:Quote:原帖由 anitawong21 於 15-01-13 發

原帖由 easonkinki 於 15-01-13 發表
上得北村當然要去埋全所長屋企

伯爵府

哩度你估吓係邊度?

伯爵府

引用:Quote:原帖由 anitawong21 於 15-01-13 發

原帖由 easonkinki 於 15-01-13 發表
仲有去咗Kintex搵民浩囉,不過我坐嗰個位成日俾人擋住,我部傻瓜機好難影得好!

伯爵府

伯爵府

伯爵府

首頁

尾頁

跳至