媽媽會所

跳至

首頁
12345...63

尾頁

大宅

~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里

TszHin媽咪, mablema, chingchingmom,isee,

我地成日話出來都未做,不如就現在講, 你地係唔係多數星期六先可以出來食早餐, 我現在定左日期, 先定地方

Date : 24/4, 1/5, 8/5
........................................

chungmother (1大小) - (3 日 ok)

珍珠宮

Re: ~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里

我要check下我老公幾時short week先, 如果無記錯應24/4同8/5都得, confirm later :-P

大宅

哈哈, 妳地好鬼叻 , 整左個架部....

暫時我個schedule 好open, 星期六早餐如果早d 食, said 8:30 我就可以坐耐小小, 如果唔係, 我只可以留一陣, 因為仲要返工. 我未必帶到marble 黎, 因為我一個揍兩個, 又要食野, 都幾混亂, 跟住又要揍番佢地返屋企.....

anyway, 定左日期同地點先啦. 茶餐廳得唔得? 定話一盅兩件?

marblema

大宅

duplicate

珍珠宮

各位,

我老公呢個星期六長週, 即1/5我可以一個出, 其他要同仔仔一起出, 你地打唔打算同小朋友一起出架?? 食早餐定晏d去公園玩?? 請大家比d意見

大宅

chungmother,
收到你的pm了,我試著睇你的資訊才找到此topic。
如果食早餐,可以選擇m記,坐累的都得﹗
8/5長週來不到,其他2日應該都ok的﹗

珍珠宮

係喎! 個topic沉得好快, 等我得閑推下上去先 :-P

isee 寫道:
chungmother,
收到你的pm了,我試著睇你的資訊才找到此topic。
如果食早餐,可以選擇m記,坐累的都得﹗
8/5長週來不到,其他2日應該都ok的﹗

大宅

各位左鄰右里,

食乜都冇所謂, 我個個星期六都要返工, 唔帶小朋友我會方便d, 亦可以食完早餐先, 唔洗返工的媽咪就繼續同小朋友去公園玩.

不如fix 左個date 先啦!

日期: 5月1日

時間: 8:45

地點: 妳地住近邊? pls list out
- 上環, 我同TszHin媽咪同一幢樓.

marblema

大宅

係咪港島西區呀, 我住堅尼地城o架, 以前唔覺有呢個topic喎.

珍珠宮

hi Candy,

呢度新架,多d黎傾計la,你報唔報名?
Candy925 寫道:
係咪港島西區呀, 我住堅尼地城o架, 以前唔覺有呢個topic喎.

大宅

時間: 8:45

- 上環, 我同TszHin媽咪同一幢樓.

我住係堅尼地城,不够,個日不使返工,地點就你的方便啦﹗

別墅

deleted.

珍珠宮

時間: 8:45 (暫定食早餐)

marblema -- 上環 -- 小朋友唔出
tszhin媽咪 -- 上環 -- 小朋友可出/可唔出
isee -- 堅尼地城

大宅

fchan,

好久未見了,1/5會否出來一起聚吓﹗

詩詩返卓基習慣嗎﹖

珍珠宮

isee,
你帶唔帶小朋友出0黎?

忠ma, chingchingma,
你地點呀? ok嗎?

大宅

TszHin媽咪
如果佢醒著,就跟我出來﹗

isee -- 堅尼地城 -- 小朋友可出/可唔出

珍珠宮

推番上去先 :-P

update

大宅

嘩, 好早喎, 通常唔洗返工我都唔願咁早起身/出街.

我住Kennedy Town, maybe會join. 再決定啦. :-P

大宅

嘩,無上來兩日,你地已經好efficient咁開了新topic,仲訂埋早餐聚會添﹗

如果係8:45am食早餐,我諗我可能會遲少少,因為仔仔平日返9:00am都好mun水……:-P

update

chingchingmom -- 西營盤 -- 小朋友同老公都可出/可唔出

珍珠宮

等我了解下先......

chingchingmom,
你仔仔星期六都要返學? 你西營盤近那裡, 如果唔方便post出0黎, 你可以pm比我.

isee,
你住堅尼地城近唔近西寶城呢? 如果唔方便post出0黎, 你可以pm比我.

mablema,
你公司係唔係在中環, 近那裡?

chungma,
你呢?忠忠星期六使唔使上興趣班?

首頁
12345...63

尾頁

跳至